Selçuklu Sarayönü önünde

Selçuklu Sarayönü önünde

Anadolu Selçukluspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Anadolu Selçukluspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz akşam Torku Konyaspor ile bir hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlılar, 2. maçta bugün Sarayönü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da, çalışmalar aralıksız sürüyor. Günde yaptığı çift idmanla temposunu artırarak çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar 2. etap çalışmaları çerçevesinde 2. hazırlık maçını bugün yapacak. Geçtiğimiz akşam Torku Konyaspor ile bir hazırlık maçı oynayan ve 2-1 mağyup alan Anadolu Selçukluspor, bugün Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele edecek olan Sarayönü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 15.00'de Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda oynanacak. Yeşil-beyazlılar, 8 Eylül’de başlayacak olan lige kadar birkaç hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor.

Hazırlık maçı yapılacak olan takımlar konusunda ise yeşil-beyazlıların girişimleri devam ediyor. Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan yeşil-beyazlılar eksik gördüğü mevkilere iki ismi alarak transferi tamamladı. Anadolu Selçukluspor son olarak Malatyaspor’un kalecisi Mehmet Zeki Uçan ve Bandırmaspor’un santraforu Doğan Şahin ile sözleşme imzalamıştı. Sarıyer’e transfer olduğu söylentileri çıkan Serbay Yağız da Anadolu Selçukluspor’da çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca Anadolu Selçukluspor antrenman yapacak saha bulmakta zorlanıyor. Zaman zaman saha görevlilerinin tepkilerine de neden olaylar, antrenman programlarının değişmesine kadar varabiliyor. Yeşil beyazlı yöneticilerin tesis noktasındaki uğraşları bilinen bir gerçekken bu noktada diğer kurum ve kuruluşlara da bazı görevler düşüyor.

AyrıcaKonyaspor’dan 8 oyuncunun da takıma katılması ile birlikte kadrosunu daha güçlendiren Anadolu Selçukluspor’da Eken sezon başlamadan önce ideal kadrosunu belirlemenin hesaplarını yapıyor. Sezonun ilk maçında kendi sahasında Yeni Maltayaspor ile karşılaşacak. 9 Eylül tarihinde oynanacak karşılaşmanın programı ilerleyen günlerde açıklanacak. Teknik Direktör Salih Eken, yeni bir takım olmalarına rağmen futbolcularının birbirlerine çabuk kaynaştığını ve bu durumunda kendilerini oldukçe memnun ettiğini söyledi. Lige henüz hazır olmadıklarını ve önlerindeki 10 günlük süre içerisinde gelebilecekleri en iyi seviyeye takımı getirmenin çabasını verecekmerini ifade eden Eken; “Yeni bir takım olarak daha yapmamız gereken işler var. Ancak önümüzde ortalama 10 günlük bir süre var ve bu süre bize yetecektir. Oyuncularımın göstermiş oldukları gayretlerden memnunum. Bütün futbolcularımız moralli ve istekli bir şekilde çalışıyor. Genç bir takıma sahibiz. İyi bir ekip olmak için her gün üzerine koyarak çalışıyoruz. Transferi tamamladık. Ancak 2. gurbetçi oyuncu deniyoruz. Bu oyuncuların performansını beğenirsek ona göre bir değerlendirme yapacağız. İlk sezonumuzda oynadığımız futbolla izleyenlere zevk vermek istiyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.