Selçuklu puanla döndü: 0-0

Selçuklu puanla döndü: 0-0

Lige Yeni Malatyaspor beraberliği ile başlayan Anadolu Selçukluspor, Balıkesirspor deplasmanından da puanla dönmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar, zorlu mücadeleden 0-0'lık eşitlikle döndü

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ligin ikinci haftasında dün deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Ligin lik maçında Yeni Malatyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde berabere kalan yeşil-beyazlılar, zorlu Balıkesir deplasmanından puanla döndü. Anadolu Selçukluspor, lig ikincisi Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalarak evine puanla dönmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla puanını ikiye çıkardı ve ortaya koyduğu futbolla sevenlerinin beğenisini kazandı.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda oldukça kontrollü başladı. Maçın ilk dakikaları bir orta alan mücadelesine sahne oldu. İlk maçı kazanarak 3 puan almanın ve ev sahibi ekip olmanın getirdiği avantajı iyi kullanmak isteyen Balıkesirspor, karşılaşmanın ilk ciddi pozisyonunda Erhan Küçük ile yakaladığı gol şansını değerlendiremedi. Kendi evinde oynadığı futbolla göz dolduran Anadolu Selçukluspor ise zorlu deplasmanda da diri ve mücadeleci görüntüsünü ortaya koydu. Serbay Yağız, Serhat Mermer ve Kenan Karışık ile pozisonlara giren yeşil-beyazlılar bunları değerlendiremedi ve soyunma odasına 0-0'lık skorla gitti.

Maçın ikinci yarısı ise oldukça çekişmeli bir mücadaleye sahne oldu. İkinci haftada puan kaybı yaşamak istemeyen Balıkesirspor, oyunu Anadolu Selçukluspor'un sahasına yıkma planları ile devreye başladı. Anadolu Selçukluspor ise genç ve diri görüntüsü ile buna müsade etmemeye ve yakaladığı topları daha seri kullanarak Balıkesir kalesinde etkili olmanın çabalarını verdi. Yeşil-beyazlılar, maçın 60. dakikasında Kenan karışık ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Maçın 63. dakikasında Balıkesirspor, Gökhan'ın kafa vuruşunda direği geçemedi ve dönen topu Selçuklupor savunması uzaklaştırmayı başardı. 81. dakikada Rıfat sağ kanattan aldığı topu ortaladı topla buluşan Kenan topu avuta gönderdi. Maçın kalan bölümlerinde tarafların gol çabaları sonuç vermedi ve yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan bir puanla dönmeyi başardı.

 

SPOR SERVİSİ


 

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Ali Zağlı, Önder Mandaş, Ahmet Yakarca

BALIKESİRSPOR: Recep, Caner, Rıza, Orhan, Kerem, Ertuğrul (Dk. 56 Gökhan), Salih, Muhammet, Ali Akburç (Dk. 81 Mustafa), Hüseyin (Dk. 38 Erhan), Coşkun

ANADOLU SELÇUKLUSPOR: Ahmet, Fikret, Volkan, Uğur, Mehmet, Rifat, Yusuf (Dk. 76 Yaser), Serhat, İlhan, Kenan (Dk. 61 Rıdvan), Serbay (Dk. 90 Emre)

SARI KARTLAR: Dk. 28 Ertuğrul, Dk. 39 Salih, Dk. 45 Kerem, Dk. 64 Orhan, Dk. 82 Caner (Balıkesirspor), Dk. 10 Serbay, Dk. 12 Fikret, Dk. 53 Uğur, Dk. 84 Ahmet (Anadolu Selçukluspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.