Selçuklu potada sezonu açıyor

Selçuklu potada sezonu açıyor

Türkiye Basketbol ikinci liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı sezonu açıyor.

Türkiye Basketbol ikinci liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı sezonu açıyor. Ligin ilk maçında deplasmanda Boluspor takımı ile mücadele edecek mavi-beyazlılar hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda herhangi bir eksik bulunmazken oyuncuların morallerinin iyi olduğu iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği belirtildi. 31 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’da 17 Temmuz Spor Salonunda oynanacak mücadele için mavi beyazlılar Cuma günü sabah saatlerinde Bolu'ya hareket edecek. Temsilcimiz ligin ikinci haftasında kendi sahasında Edirne temsilcisi Çorlu Belediyesi takımını konuk edecek.

HENTBOLCULAR BAY GEÇECEK

Türkiye Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı ligin yedinci haftasında bay olduğu için fikstür gereği maç yapmayacak. Ligin altıncı haftasında sahasında Erzurum Aziziye Belediyesi karşısında ilk yenilgisi alan mavi beyazlılar ligdeki yenilgisiz olan tek takım olma özelliğini kaybederek 10 puan da kaldı ve zirveyi Beykoz Belediyesi ile paylaştı.

Ligin sekizinci haftasında Ankara deplasmanında Hentbolspor Kulübü takımı ile karşı karşıya gelecek mavi beyazlılar hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı çalışmalarla devam edecek. Takımda sakat oyuncusu bulunmayan Selçuklu ekibi bu arayı iyi değerlendirerek yeniden bir seri yakalamanın hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.