Selçuklu Niğde’ye bileniyor

Selçuklu Niğde’ye bileniyor

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi D Grubunda ilimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı zorlu 51 Niğdespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta yine deplasmanda lider Adana Çukobirlik ile karşılaşan mavi-beyazlıların başantrenörü ve Hentbol İl Temsilcisi Hasan Bakar, “Üst üste ikinci zorlu deplasman maçına çıkacağız. Geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında mükemmel oynadık ama, maalesef istediğimizi elde edemeyip salondan yenik ayrıldık. Niğde maçını kazanıp, bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Rakibimiz grubun ikinci sırasında yer alıyor ve birçok oyuncu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Zor maç olacak. Her zaman üzerine basarak söylüyorum, ligin en genç yaş ortalamasına sahip takımıyız. Bu sezonki hedefimiz play off oynamak. Grubumuzda çok güçlü takımlar var, ancak biz de geçen sezon tecrübe kazandık. Niğde maçıyla birlikte bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Salı gününden bu yana Selçuklu Spor Salonunda hazırlıklarımız sürüyor. Konya’da oynayacağımız maçlarda en büyük beklentimiz taraftardır. Onların desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bayağı ilgi olsa da, bunu yeterli görmüyorum. Konya’yı en iyi şekilde temsil eden bu takıma Konyalı sporseverler sahip çıkmalı” dedi.
Selçuklu Belediyespor, Pazar günü saat 12.00’de deplasmanda D Grubunun ikinci sırasında yer alan iddialı 51 Niğdespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde sakat olan Seyit Ali, bu maçta forma giyemeyecek. Mavi-beyazlı takımda başka eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.