Selçuklu lige Adana'da başlayacak

Selçuklu lige Adana'da başlayacak

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Selçuklu Belediyespor yeni sezona deplasmanda başlayacak.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Selçuklu Belediyespor yeni sezona deplasmanda başlayacak. Mavi-beyazlılar ligin ilk maçında adana Gençlerbirliğine konuk olacak. Bölgesel amatör ligde bu yıl ligde ikinci sezonunu geçirecek olan Selçuklu Belediyespor da yeni sezon için hazırlıkları tamamlandı. Mavi-Beyazlı ekip yeni sezona deplasmanda merhaba diyecek. Ligin ilk karşılaşmasına Adana Gençlerbirliği ekibi ile eşleşen Selçuklu Belediyespor 23 Eylül tarihinde rakibine konuk olacak. Temsilcimizde zorlu mücadele öncesinde hazırlıklar sürüyor.

Lig öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştiren Mavi-Beyazlılar, lig hazırlıkları çerçevesinde bir çok hazırlık karşılaşmasına çıktı. Karaman Belediyespor, Konyaspor A2, Anadolu Selçukluspor, Manavgat Belediyespor ekipleri ile hazırlık karşılaşmaları yapan Selçuklu Belediyespor yeni transferleri ile takımın uyum sağlaması için çaba sarfetti. Kondisyon ve güç depolayan mavi-beyazlılar şimdi ise ligin ilk karşılamasına hazırlanıyor. Antrenör Recep Alkan nezaretinde Adana Gençlerbirliği maçının hazırlarına kendi tesislerinde yapan temsilcimizde zorlu mücadele öncesinde moraller oldukça iyi. Takıma kazandırılan oyuncularla kadrosunu güçlendiren Selçuklu Belediyespor, deplasmanda oynayacağı ilk maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Fikstür çekiminden sonra lige deplasmanda başlayacaklarını belirten Selçuklu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Osman Dağ, "Ligin ilk karşılaşmasını deplasmanda oynayacağız. Zorlu mücadeleyi kazanarak lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Bu konuda takımımız gerekli olan çalışmaları yapıyor. Ekibimizin en iyi şekilde mücadele edeceğine inanıyorum. Bal liginde mücadele edecek olan tüm takımlara başarı diliyorum. Ayrıca Futbol şubesi olarak bize her konuda destek olan Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy ve Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyoruz." dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.