Selçuklu lidere takıldı

Selçuklu lidere takıldı

Pendik'e yenilerek kupaya veda eden Anadolu Selçukluspor, ligdeki çıkışını lider Kızalcahamam önünde sürdüremedi. Yeşil-beyazlılar zorlu deplasmanda Ömer Topraktepe'nin attığı golle 1-0 mağlup oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan ve zirve hesapları yapan Anadolu Selçukluspor, bugün grubun lideri Kızılcahamamspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Pendikspor'a mağlup olarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar, ligdeki çıkışına ara verdi. Temsilcimiz ligin 4. haftasında Kızılcahamam'a 1-0 mağlup oldu. Ligdeki ilk yenilgisini alan ve 5 puanda kalan yeşil-beyazlılar, ligin orta sıralarına doğru geriledi. Karşılaşmanın orta hakemi Halil Sayın özellikle ilk yarıdaki kötü yenitimi ile dikkat çekti. Sayın, ikinci yarıda ise Kızılcahamamspor'un vakit geçirmeye yönelik davranışlarına göz yumdu.

Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda oynanan maça ev sahibi ekip Kızılcahamamspor, lider olmanın ve kendi evinde oynamanın getirdiği avantajı dapa iyi kullanmak adına etkili bir başlangıç yaptı. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor daha organize bir görüntü ortaya koydu ve maça dikatli başladı. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 10. dakikasında Kızılcahamam aradığı golü buldu. Bu dakikada bir serbest vuruş kazanan ev sahibi ekipte topun başına Yücel geçti. Yücel arka direğe yaptığı ortada Ömer Topraktepe'yi topla buuşturdu. Topraktepe yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra maçta eşitliği sağlamak içindaha atak bir görüntü ortaya koyan Anadolu Selçukluspor, özellikle ilk yarının son anlarında Rıdvan ile yakaladığı iki net pozisyondan yararlanamadı ve soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

Maçın ikinci yarısına temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Daha diri bir futbol ortaya koyarak başladı. Orta alanda oldukça etkili olan yeşil-beyazlılar, oyunu kanatlara taşıdı ve zaman zaman yapakaladığı gol fırsatlarından Rıdvan ile yararlanamadı. Rıdvan, özellikle maçın son dakikalarında yakaladığı iki net pozzisyondan yararlanamadı ve yeşil-beyazlılar, mutlak puandan oldu. Ev sahibi ekip Kızılcahamam ise 1-0 önde olmanın getirdiği avantajı iyi kullanmak istedi ve oyunu daha geride kabullendi. Orta hakem Halil Sayın'ın Kızılcahamam'ın oyunu yavaşlatma ve vakit geçirmeye yönelik girişimlerine göz yumması ile ev sahibi ekip sahadan istedğini almayı başardı. Anadolu Selçukluspor, evine 1-0'lık yenilgi ile döndü.

Anadolu Selçukluspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, maçın ardından yaptığı açıklamada kaleteli bir ekip olduklarını bu maçta da gösterdiklerini ancak şans faktörünün Kızılcahamam önünde yanlarında olmadığını söyledi. Rıdvan Sağlam ile çok net pozusyonlar bulduklarını ifade eden Soylu; “Duran toptan kalemizde bir göl gördük ve orta hakeminde kötü yönetimi ile mutlak puan yada puanlardan olduk. Artık önümüzdeki maçlara konsantre olacağız” dedi.

STAT: Kızılcahamam

HAKEMLER: Halil Saygın, Ahmet Uğur Bilgin, Sedat Yavanoğlu

KIZILCAHAMAMSPOR: Engin, Ömer, Hüseyin Bak, Volkan, Mertgül, Yücel, Sebahattin (Dk. 60 Cem), Emrah(Dk. 74 Ömer), Hüseyin Korkmaz, Mülayim (Dk. 80 Şevki), Erhan

ANADOLU SELÇUKLUSPOR: Ahmet, Abdullah, Rıfat (Dk. 66 Emre), Yusuf, Yaser, Volkan, İlhan (Dk. 76 İlhan), Fikret, Uğur, Rıdvan, Serbay (Dk. 39 Semih)

GOL: Dk. 9 Ömer (Kızılcahamamspor)

SARI KARTLAR: Dk. 77 Mertgül, Dk. 72 Yücel, Dk. 54 Hüseyin Bak ( Kızılcahamamspor), Dk. 15 Serbay (Anadolu Selçukluspor)

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.