Selçuklu keyif veriyor

Selçuklu keyif veriyor

Selçuklu Belediyespor sporda bu sezon keyif veriyor. Sezona Sakarya galibiyeti ile başlayan hentbolcular, play-off hedefi ile mücadele ederken, basketbolda ise gelecek için umut veriyor

Sezona olağanüstü başlayan ve deplasmanda iddialı Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda devirerek başlayan Selçuklu Belediyespor, gözünü play off’a dikti. 68 Yeni Aksarayspor’la Pazar günü oynaması gereken maç, mavi-beyazlı takım oyuncularının milli takımla birlikte Polonya’ya gitmesi nedeniyle Çarşamba gününe ertelendi. Hentbol İl Temsilcisi ve Selçuklu Belediyespor hentbol takımı antrenörü Hasan Bakar yaptığı açıklamada, “Yönetimin hentbola verdiği desteği boşa çıkarmamak için altyapımızla ve 1. Lig’de mücadele eden takımımızla, en iyisini yapma çabası içerisindeyiz. Sezonun ilk maçında, deplasmanda iddialı ve güçlü Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u yenerek lige mükemmel bir giriş yaptık. Bunun devamı gelecek. Yaş ortalaması diğer rakiplere göre çok küçük olan Selçuklu Belediyespor, bu sezon play-off oynamayı kafasına koydu. Buradan Süper Lig’e yükselebilir miyiz bilemem ama, play-off uzak değil. Oyuncularımı Sakarya deplasmanında gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyor, yönetimimize de verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Selçuklu Belediyespor minik takımı, Ankara’da yapılacak olan Cumhuriyet Kupasına katılmak üzere yarın antrenör Ahmet Yavaş nezaretinde başkente gidecek. Bakar, altyapıda da son derece yetenekli ve kaliteli oyuncular olduğunu belirterek, “Selçuklu Belediyespor’un hentbola verdiği önem, sadece büyüklerle sınırlı değil. Altyapıya da büyük önem veriliyor” dedi.  
BASKETBOLCULAR ÇANKIRI YOLCUSU
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi A Grubunda ilimizi temsil edecek olan ve Konya’nın tek temsilcisi konumundaki Selçuklu Belediyespor, Çankırı Demirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve yarın Çankırı’ya gidecek. Genç bir kadro ile lige başlayacaklarını belirten mavi-beyazlı takımın deneyimli antrenörü Recep Albay, “Bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceğiz ve elimizden geleni yapacağız. Hazırlıklara biraz geç başladık, ancak yavaş yavaş toparlanıyoruz. Eksiklerimiz var. Hafif sakatlığı olan Kerem’e Çankırı Demirspor maçında çok fazla dakika veremeyeceğim ama zaman zaman şans tanıyacağım. Ali Osman ise dizinden sakat. O nedenle forma giyemeyecek. Hasta olan Ekrem ve Serhat ise maç gününe kadar iyileşecek durumda. Çankırı maçını kazanıp, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımdaki en büyük sıkıntımız, 5 numara pozisyonunda oynayacak oyuncumuzun olmaması. Sezon içerisinde bu sıkıntımızı gidermeyi umuyorum. Selçuklu Belediyespor, Konya’nın Bölgesel Lig’deki tek temsilcisi olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktır” dedi.
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, yarın öğleden sonra Çankırı’ya gidecek ve akşamüzeri de hafif bir ter atma idmanı yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Geçtiğimiz sezon play off’larda 2. Lig’e yükselme şansını kaçıran mavi-beyazlılar, bu sezon tecrübe kazanmayı hedefliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.