Selçuklu kampı bitirdi

Selçuklu kampı bitirdi

Anadolu Selçukluspor, Bolu Esentepe kampını dün tamamladı

Anadolu Selçukluspor, Bolu Esentepe kampını dün tamamladı. Yaklaşık 10 gündür devam eden kampı bitiren yeşil-beyazlılar, iki günlük izinin ardından 24 Ağustos Cuma günü yeniden bir araya gelecek

 

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Bolu Esentepe kampını tamamladı. Dün Konya’ya dönen yeşil-beyazlılar futbolcularına 2 gün izin verdi. 24 Ağustos Cuma günü yeniden Konya’da bir araya gelecek olan temsilcimiz lig hazırlıklarına burada devam edecek. Bolu kampında hazırlık maçlarına ağırlık veren Anadolu Selçukluspor, sergilediği performansla göz doldurdu. İlk hazırlık maçına Azerbaycan 1. lig takımı Nefcala’ya 2-1 mağlup olarak başlayan yeşil-beyazlılar, ardından İnegölspor’u 3-0, Hatayspor’u 1-0 ve Maraşspor’u 1-0 mağlup etti. Temsilcimiz Bingölspor ile de 0-0 berabere kaldı.

Teknik kadro bir diğer taraftan ise bu maçlarda takımda tek eksik olarak santrafor mevkini tespit etti. Yeşil-beyazlı kadroya bir veya iki santrafor alarak bu eksiği gidermenin hesaplarını yapan temsilcimizde temaslar devam ediyor. Anadolu Selçukluspor alacağı futbolcularla transferi de tamamlamış olacak. Teknik adam Salih Eken, yaklaşık 30 futbolcu ile başlayan Bolu kampı sonrasında takım kadrosunu 26 futbolcu ile sınırlamak istiyor.

Yaşanan son gelişmelerle birlikte, Torku Konyaspor’da forma giyen futbolcular Feyyaz Belen, Emra Akdağ, Aykut Uluç ve Ömer Ali Şahiner, Anadolu Selçukluspor’un kampında çalışmalarını tamamladı. Anadolu Selçukluspor’da Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Şekerspor’un kadrosundan da 5 isim bulunuyor. Temsilcimizde Ahmet Önay, Rıdvan Sağlam, Kenan Karışık, Can Akdemir ve Cihat Kocatürk’de forma giyecek.

Anadolu Selçukluspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, Bolu Esentepe kampını tamamladıklarını söyledi. Olukça başarılı bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Soylu; “Oynadığımız hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koyduk. Toplam 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de yenilgi aldık. Her iki devrede iki farklı takımla çıktığımız Nefcala maçında iki gol yedik ve hazırlık maçları çerçevesinde kalemizde başka gol yemedik. Defans kurgumuz oldukça kaliteli bir görüntü ortaya koydu. Teknik ekibimiz ise santrafor mevkisinde eksik tespit etti. Bunun için çalışmalarımızı oldukça yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Bir veya iki futbolcu ile anlaşarak transfer sezonunu tamamlamak istiyoruz. Ancak bu konuda aceleci değiliz. Kaliteli isimlerle anlaşarak ilk sezonumuzda ligde ses getirecek bir takım haline gelmek istiyoruz” diye konuştu.

17'şer takımlı Kırmızı ve Beyaz gruplarda yapılacak Spor Toto 2. Lig, 8 Eylül'de başlayacak. Ligin ilk devresi 23 Aralık tarihinde sona erecek. Spor Toto 2.Lig'in ikinci yarısı ise 26 Ocak 2013'te başlayacak ve 12 Mayıs 2013'te tamamlanacak. Çift devreli lig müsabakaları sonunda Spor Toto 2. Lig'de, gruplarını şampiyon olarak tamamlayan 2 takım TFF 1.Lig'e yükselecek. Sezon sonunda Spor Toto 2. Ligde her iki grupta 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, TFF 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belirleneceği Play-Off müsabakalarına katılacak. Spor Toto 2. Lig'de, çift devreli lig müsabakaları sonunda her iki grupta 16. ve 17. sıraları alan 2'şer takım olmak üzere toplam 4 takım Spor Toto 3. Lig'e düşecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.