Selçuklu farklı kazandı

Selçuklu farklı kazandı

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 10. haftasında gurubun iddialı ekipleri arasında yer alan Pınar Karşıyaka takımını konuk etti.

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı ligin 10. haftasında gurubun iddialı ekipleri arasında yer alan Pınar Karşıyaka takımını konuk etti. Karşılaşmaya Barış, Mustafa, Ferhat, Erhan ve Onur ilk beşiyle iyi başlayan mavi beyazlılar ilk çeyrekte üstünlüğü ele aldı ve farkı açmayı başardı. İkinci çeyrekte de rakibini domine eden Selçuklu Belediyesi çeyreğe 11-0Ilık seriyle başladı. Farkı koruyan ev sahibi ekip soyunma odasına 42-24 üstün giden taraf oldu. Üçüncü çeyreğin ilk dakikalarında rakibin genç kadrosunun sayı üretmesine engel olmakta zorlanan ev sahibi ekip aradaki farkı 3 sayıya kadar düşürdü. Kısa sürede toparlanan mavi-beyazlılar üçüncü çeyreğin son dakikalarında yeniden oyunda üstünlüğü ele aldı ve üçüncü çeyrek 60-49 ile tamamlandı. Maçın final periyodunda konuk ekip zaman zaman oyuna ortak olmak için çaba gösterse de Selçuklu Belediyesi buna izin vermedi ve üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyarak mücadeleyi 81-69 kazanmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi takımında Onur 17 sayı 5 ribaunt, Erhan 16 sayı 7 ribaunt, Mustafa 13 sayı, İlker 12 sayı 9 ribaunt ile mücadele etti. Selçuklu Belediyesi bu sonuçla geride kalan 10 haftada 6 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. Pınar Karşıyaka ise 5. yenilgisini alarak 4. sıraya geriledi. Selçuklu Belediyesi ligin 11. haftası ve ilk yarının son maçında sahasında Yalova takımı ile mücadele edecek.

GELİŞİM SON DAKİKADA KAYBETTİ

Türkiye Basketbol Bölgesel Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Gelişim Basketbol takımı ligin 9. haftasında Antalya'nın Yıldızları takımını konuk etti. Güçlü rakibi karşısında iyi mücadele eden genç oyuncular skor üstünlüğünü rakibe kaptırdı ama farkın açılmasına izin vermedi.  Maçın son dakikasına rakibi karşısında 8 sayı farkla önde gerin mavi beyazlılar kalan son dakikada üstünlüğünü koruyamadı ve maçtan 74-75 yenilgi ile ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.