Selçuklu Denizli'ye hazır

Selçuklu Denizli'ye hazır

Anadolu Selçukluspor, Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla tamamladı.

Liin ilk iki maçında güçlü rakiplerle karşılaşan ve her iki maçtan da beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukluspor, Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Denizli Belediyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla tamamladı. Bugün sabah yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek Denizli Belediyespor maçını beklemeye başlayacak. Yeşil beyazlılarda Cumhuriyet Sahası’nda gerçekleştirilen son antrenmana sakatlığı bulunan Kenan Karıkşık dışında tüm oyuncular katıldı. Yarın kendi sahasında 2. maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip sahadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Ligin ilk iki haftasında şampiyonluk için favori gösterilen Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor gibi güçlü ekiplerden puan almayı başaran  Anadolu Selçukluspor çıkışını alacağı bir galibiyetle devam ettirmek istiyor. Anadolu Selçukluspor'un yarın sahasında oynayacağı maçı Sivas Bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılığını ise Sivas Bölgesinden Egemen Eren ve Kayseri Bölgesinden Hüseyin Otyakmaz yapacak. Müsabakının 4. hakemi ise Kayseri Bölgesinden Volkan Sarıkaya.
Yeşil beyazlıların tecrübeli isimlerinden Uğur Bulut ilk iki haftada güçlerini bilerek sahaya çıktıklarını belirtirken Denizli Belediyespor maçında hedefin mutlak galibiyet olduğu dile getirdi. Uğur, “İki haftadır ligin flash ekipleriyle karşılaştık. Hedefimiz zaten iyi mücadele edip, alabildiğimiz kadar puan almaktı. 2 maçtan 2 puan kazandık. Rakiplerimizin ve kendi gücümüzün farkında olarak mücadele ettik. Önümüzde Denizli Belediyespor maçı var. İnşallah bu maçta kendimiz gibi mücadele ederek, lige yeni başlıyormuşçasına bir çıkış gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah iyi olacaktır.” şeklinde konuştu. Anadolu Selçuklusporlu oyuncular geçtiğimiz gün yaptıkları antrenman ardından soluğu Atatürk Stadyumu’nun girişinde bulunan köftecide aldı. Yeşil beyazlı oyuncuların her antrenman sonrasında vazgeçemedikleri tezgahın sahibi ise Mustafa Tam. Oyuncular köftenin müdavimlerinin ise Rıdvan, Yusuf ve Rıfat gibi isimler olduğunu dile getirdiler.

2. LIG'DE 3. HAFTA MAÇLARI BAŞLIYOR

Spor Toto 2. Lig'e 3. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de 3. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup Yarın: 15.00 Körfez Futbol Kulübü-İskenderun Demir Çelikspor (İsmetpaşa) 15.00 Ofspor-Gaziosmanpaşaspor (Of İlçe) 15.00 İnegölspor-Alanyaspor (İnegöl İlçe) 15.00 Çamlıdere Şekerspor-Altay (Bağlum Belediye) 15.00 Kırklarelispor-Tokatspor (Kırklareli Atatürk) 15.00 Bayrampaşaspor- Kızılcahamamspor (Mimar Yahya Baş) 15.00 Anadolu Selçukluspor- Denizli Belediyespor (Konya Atatürk) 15.00 Eyüpspor-Balıkesirspor (Eyüp) Kırmızı Grup Bugün: 15.00 Hatayspor-İstanbul Güngörenspor (Kırıkhan İlçe) Yarın: 15.00 Nazilli Belediyespor- Fethiyespor (Nazilli İlçe) 15.00 Pendikspor-Turgutluspor (Pendik) 15.00 Kahramanmaraşspor-Tepecikspor (Kahramanmaraş 12 Şubat) 15.00 Sakaryaspor-Çankırıspor (Sakarya Atatürk) 15.00 Bandırmaspor-Bozüyükspor (Bandırma 17 Eylül) 15.00Sarıyer-Polatlı BUGSAŞ Spor (Yusuf Ziya Öniş) 19.00Giresunspor-Ünyespor (Giresun Atatürk)

DENİZLİ CEPHESİ 3 PUANA GELİYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Adnan Erkan, Bayrampaşa maçından alınan mağlubiyeti telafi etmek için Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından puanla dönmek istediklerini söyledi. Denizli Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kart cezalısı ve sol dizinde ağrı olan Hasan Demir, antrenmana katılmadı. Teknik direktör Adnan Erkan, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, çok iyi çalıştıklarını belirterek, ''Bayrampaşa mağlubiyetini telafi etmek için Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından puanla dönmek istiyoruz. Genç ve iyi bir ekibiz. Kendimize olan güvenin gelişmesi için iyi oyunumuzu puanlarla süslememiz gerekiyor. Bunu başaracak güçte, kaliteli futbolcu kadrosuna da sahibiz'' diye konuştu. Denizli Belediyespor kafilesi bugün otobüsle Konya’ya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.