Selçuklu Denizli önünde

Selçuklu Denizli önünde

Ligin ilk iki maçında berabere kalarak sezona iki puanla başlayan Anadolu Selçukluspor, bugün Denizli Belediyespor'u konuk ediyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi sezonun ilk galibiyetini almak

Ligin ilk iki maçında berabere kalarak sezona iki puanla başlayan Anadolu Selçukluspor, bugün Denizli Belediyespor'u konuk ediyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi sezonun ilk galibiyetini almak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde Denizli Belediyespor'u konuk ediyor. Büyükşehir belediyesi Atatür Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'de başlayacak. Anadolu Selçukluspor'un Denizli önünde vereceği zorlu sınavı Sivas Bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılığını ise Sivas Bölgesinden Egemen Eren ve Kayseri Bölgesinden Hüseyin Otyakmaz yapacak. Müsabakının 4. hakemi ise Kayseri Bölgesinden Volkan Sarıkaya.

Ligin ilk iki haftasında şampiyonluk için favori gösterilen Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor gibi güçlü ekiplerden puan almayı başaran  Anadolu Selçukluspor çıkışını alacağı bir galibiyetle devam ettirmek istiyor. Sezonun ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda geçtiğimiz gün idmanda sakatlanan Feyyaz dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta içinde sakatlığı bulunan ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan kenan karışık'ın ise forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Denizli Belediyespor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Geride kalan ilk iki haftada iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve güçlü rakipleri karyısında aldıkları iki önemli puanla bunun karşılığını aldıklarını ifade eden Eken; “Artık tek hedefimiz bu performansımızı bulacağımız goller ve alacağımız üç puanla taçlandırmak istiyoruz. Denizli Belediyespor'da ligin hedefli takımlarından birisi. Bu maçtan taraftarlarımızın desteği ile galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ekip olarak buna inanmış durumdayız. Benim bu konuda futbolcularıma olan inancım tam. Yolumuza kazanarak devam edeceğimizi düşünüyorum. Bunun için kendi evimizde taraftarlarımızın bize vereceği desteğin çok önemli olduğunu biliyoruz. Onun için bu maçta tüm sevenlerimizi ve futbol severleri yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile 3 puanı hanemize yazdıracağımıza ve çıkışımıza galibiyetle devam edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

LIG'DE 3. HAFTA MAÇLARI BAŞLADI

Spor Toto 2. Lig'e 3. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de 3. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup Bugün: 15.00 Körfez Futbol Kulübü-İskenderun Demir Çelikspor (İsmetpaşa) 15.00 Ofspor-Gaziosmanpaşaspor (Of İlçe) 15.00 İnegölspor-Alanyaspor (İnegöl İlçe) 15.00 Çamlıdere Şekerspor-Altay (Bağlum Belediye) 15.00 Kırklarelispor-Tokatspor (Kırklareli Atatürk) 15.00 Bayrampaşaspor- Kızılcahamamspor (Mimar Yahya Baş) 15.00 Anadolu Selçukluspor- Denizli Belediyespor (Konya Atatürk) 15.00 Eyüpspor-Balıkesirspor (Eyüp) Kırmızı Grup Bugün: 15.00 Nazilli Belediyespor- Fethiyespor (Nazilli İlçe) 15.00 Pendikspor-Turgutluspor (Pendik) 15.00 Kahramanmaraşspor-Tepecikspor (Kahramanmaraş 12 Şubat) 15.00 Sakaryaspor-Çankırıspor (Sakarya Atatürk) 15.00 Bandırmaspor-Bozüyükspor (Bandırma 17 Eylül) 15.00Sarıyer-Polatlı BUGSAŞ Spor (Yusuf Ziya Öniş) 19.00Giresunspor-Ünyespor (Giresun Atatürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.