Selçuklu Belediyespor finale yükseldi

Selçuklu Belediyespor finale yükseldi

Yıldız Erkekler Türkiye Hentbol Şampiyonasında finale kalan ekipler belli.

Yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 36-29 yenen Selçuklu Belediyespor, finalde Bursa Nilüfer Belediyesi ile karşılaşacak. Hentbol Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasında finalistler belirlendi. Finale yükselen ilk takım Bursa Nilüfer Belediyesi Hentbol Takımı oldu. Bugün oynanan diğer yarı final mücadelesinde Selçuklu Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyesi takımları karşı karşıya geldi.

Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde oynana karşılaşmayı Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Şanlı da izledi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma izleyenlere büyük keyif verdi. Karşılaşmanın boyunca başa baş mücadele yaşanırken, maçın sonlarına doğru ataklarını golle noktalayan ve iyi savunma yaparak rakibinin sayı yapmasına engel olan ev sahibi Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı, konuk ettiği İzmir ekibini 36-29 yenmeyi bildi. Mavi-Beyazlılar, finale kalan ilk ekip olan Bursa Nilüfer Belediyesi ile finalde karşılaşmaya hak kazandı.

Selçuklu Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor ekipleri finalde şampiyon olabilmek için mücadele edecekler. Yarı final maçında takıma destek olan Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Şanlı, finale kadar büyük bir mücadele sergileyen takımın finalde de aynı başarıyı yakalayacağına inandığını belirterek, antrenör ve sporculara başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.