Selçuklu Belediyedespor okulu farklı

Selçuklu Belediyedespor okulu farklı

Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için açılan yaz spor okullarında faaliyetle

Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için açılan yaz spor okullarında faaliyetler devam ediyor. Basketbol, futbol, jimnastik, taekvando, voleybol, karate, wushu, kick boks branşlarında eğitim verilen Selçuklu Belediyespor Kulübünde yaz tatili boyunca spor eğitimi alan sporcu sayısı 1375.

Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy, "Kulübümüzün spor okulları bu yıl yine büyük ilgi gördü ve 1375 çocuğumuz kayıt yaptırdı. Çocuklarımızın modern tesislerde spor yapmasına katkı sağlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, kulüp olarak yaptıkları çalışmalarla spor okulu anlayışını değiştirdiklerini ifade etti. Başkan Aksoy, "Uzman antrenörler eşliğinde çocuklarımıza spor yaptırmanın yanı sıra her eğitimi vermeye gayret gösteriyoruz. Klimalı servis araçları ile evlerinden alınan minik sporcularımız, yine klimalı, sıcak sulu  modern tesislerimizde spor yaparak tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor." dedi.

MODERN TESİSLERDE SPOR EĞİTİMİ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy,  spor okullarında faaliyet gösterilen branşlarda toplam 1375 sporcunun spor yaptığını söyledi. Başkan Aksoy, "Kulübümüz yaz spor okullarında bu yıl Basketbol 498, futbol 347, jimnastik 210, taekvando 127, voleybol 112, karate 35, wushu 29, kick boks 17 olymak üzere toplam 1375 sporcumuz eğitiliyor. Yaz spor okullarına aileler tarafından gösterilen ilgi her yıl artarak devam ediyor.

Yaz spor okullarında Selçuklu Belediye stadı, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu, Yenikent Spor Salonu, Yazır Spor Salonu, Sancak Spor Salonu, Ş. Rıdvan Adam Spor Salonu, Bağlarbaşı Spor Salonu ve Dumlupınar Spor Salonu kulübümüzce kullanılıyor. Ülkemizde birçok şehirde bulunmayan çok sayıda tesis sadece bizim kulübümüzde sporcularımıza tahsis edilmiş durumda. Bu modern tesisler sporcularımızın hizmetinde olmaya devam edecek. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek için gayretimiz sürecek.

BAŞKAN ALTAY BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay ülkemizin çoğu şehrinde bulunmayan bu modern tesisleri ilçemize kazandırarak hemşerilerimizin ve kulübümüzün hizmetine sundu. Sayın Başkanın sağladığı bu büyük katkıya çok teşekkür ediyoruz. Hepimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak ailesine ve ülkesine faydalı sağlıklı nesiller olarak yetişmesi için çaba sarf ediyoruz.

EĞİTİMİMİZ SPORLA SINIRLI DEĞİL

Kendi alanında uzman, spor yaralanmaları ve sporcu psikolojisi gibi mesleki konularda eğitimli antrenörlerle çalışıyoruz. Bize emanet edilen çocuklarımız için her türlü kolaylığı düşündük. Servislerin klimalı olmasından tutun da antrenman salonlarının iklimlendirmesinin yapılmasına kadar elimizdeki her türlü imkanı sporcularımızın hizmetine sunduk. Salon sporlarında yaş ortalamasının küçük olması bizi ayrıca sevindiriyor. Çünkü küçük yaşta sporla tanışan çocuklarımız hem ruhen hem de bedenen daha çabuk gelişiyor. Sporcularımızdan sadece sportif başarı istemiyoruz. Aile sevgisi, anne baba sevgisi, vatan sevgisi ve okullarında başarılı olmaları bizim için öncelikli konulardır. Bu düşünce ve çalışmalarımız spor okulunu anlayışını değiştirdi. Ailelerin okullarımıza gösterdiği ilgi ile faaliyetlerimize başlamadan önce dolan kayıtlar bizi oldukça mutlu ediyor." diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.