Selçuklu basketbol umut veriyor

Selçuklu basketbol umut veriyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi A Grubunda ilimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor, geride kalan haftada deplasmanda lider Ankara DSİ’yi yenmenin keyfini yaşıyor.

Rakipleri karşısında sergiledikleri oyundan ve alınan galibiyetten dolayı memnun olduklarını ifade eden mavi-beyazlı takımın tecrübeli çalıştırıcısı Recep Albay, “Liderle oynadığımız maçta oyuncularım müthiş bir mücadele örneği sergiledi. Özellikle son periyottaki mücadele görülmeye değerdi. Hepsini tek tek kutluyorum. Şimdi dört hafta üst üste evimizde Gazi Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Çankırı Demirspor ve Anadolu Basket ile karşılaşacağız. Hepsini kazanıp bunu avantaja dönüştürmek istiyoruz. Daha sonra oynayacağımız iki maçı da kazanırsak, play-off’u garantileriz. Bunu da başaracak güce sahibiz” dedi.
Albay, kendilerine yönetimin büyük destek verdiğini belirterek, “Selçuklu Belediye Başkanımız ve yönetim, bize büyük destek veriyor. Cumartesi günkü maçta tüm yönetim Ankara’ya gelip maçı izledi. Ayrıca maç sabahı bir kahvaltı verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de onların bu desteğini boşa çıkarmayacağız” dedi.
Selçuklu Belediyespor basketbol takımı Cumartesi günü evinde oynayacağı Gazi Üniversitesi maçı için hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.