Selçuklu Aymaz başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Selçuklu Aymaz başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu, 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi turnuvasında Konya birinciliğini elde eden sporcularını çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunun sportif etkinliklerdeki başarıları devam ediyor.

Konya Valiliği ile Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl geleneksel olarak organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvasında Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Abdullah Uysal, ferdi yıldız erkekler kategorisinde, İbrahim Şen’i ise ferdi küçük erkekler kategorisinde Konya Birinciliğini elde etti. Bu başarıya imza atan iki öğrenci okulda düzenlenen bir törenle çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Okul Beden Eğitim Öğretmeni Oktay Çetinkaya “ Okulumuz öğrencilerinin bu anlamı turnuvada kategorilerinde birinci olmaları bizleri sevindirmiştir.” Dedi
Özel Selçuklu Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Çelik ise “ Okul olarak sportif etkinliklere çok büyük önem veriyoruz. İki öğrencimizin Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi turnuvasında Konya Birinciliğini elde etmeleri hem okulumuzda, hem de Merve Eğitim kurumlarında sevinçle karşılanmıştır. Bizde bu başarıya imza atan iki öğrencimizi çamsakızı çoban armağanı olarak çeşitli hediyelerle ödüllendirdik. Bu başarıda emeği geçenleri kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.