Selçuklu Ankara DSİ’ye hazırlanıyor

Selçuklu Ankara DSİ’ye hazırlanıyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu ve ligdeki tek temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, Ankara DSİ ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta 68 Yeni Aksaray Belediyespor’u yenmeyi başaran mavi-beyazlı takımın deneyimli antrenörü Recep Albay, “Genç bir kadromuz var ama çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Aksaray maçında olağanüstü oynayan ve maçı kazanan tüm oyuncularımı öncelikle kutluyorum. Biraz daha deneyim kazandığımız takdirde, kolay kolay kimseye boyun eğmeyiz. Ankara’da DSİ ile zorlu bir puan mücadelesi yapacağız. Bu sezon ligde herkes herkesi yenebiliyor ve liderlik sürekli el değiştiriyor. Bunlar pek önemli değil, biz kendi işimize bakıyoruz. DSİ’yi yenmekten başka bir düşüncemiz yok. Bu maçtan sonra üst üste dört maç evimizde oynayacağız ve bu bir avantaj. İnşallah hepsini kazanıp, play off oynamak istiyoruz. Oyuncularım hırslı ve istekli, onlara güveniyorum. Yönetime de basketbola verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Albay, Aksaray maçının bitimine beş saniye kala yaşanan olaylara da değinerek, “Olayları biz başlatmadık. Sanki suçluymuşuz gibi gösterilmek istendik. Oysa Aksaraylılar bir de bizi tehdit etti. Benim oyuncularım tamamen suçsuz demek istemiyorum, elbette onların da hatası var ama, üzerlerine bu kadar gelinince bardak taştı” diye konuştu. Ankara DSİ ile Cumartesi günü oynanacak olan maç için aynı gün sabah Ankara’ya gidecek olan Selçuklu Belediyespor’da Ekrem’in adalesinde yırtık tespit edildi. Bu oyuncunun maçta forma giyemeyecek olmasının yanı sıra, iyileşen ve idmanlara başlayan Ali Osman’ın görev verilmesi halinde oynayabileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.