Selçuklu 8. sıraya geriledi

Selçuklu 8. sıraya geriledi

Lider Kızalcahamamspor'a 1-0 mağlup olan Anadolu Selçukluspor, sezonun ilk yenilgisini dehlasmanda almış oldu. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 5 puanda kaldı ve ligin 8. sırasına geriledi

Lider Kızalcahamamspor'a 1-0 mağlup olan Anadolu Selçukluspor, sezonun ilk yenilgisini dehlasmanda almış oldu. Yeşil-beyazlılar aldığı bu sonuçla 5 puanda kaldı ve ligin 8. sırasına geriledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan ve zirve hesapları yapan Anadolu Selçukluspor, geçtiğimiz hafta sonu grubun lideri  Kızılcahamamspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Pendikspor'a mağlup olarak moral kaybeden yeşil-beyazlılar, ligdeki çıkışına ara verdi. Temsilcimiz  ligin 4. haftasında Kızılcahamam'a 1-0 mağlup oldu. Ligde ki ilk yenilgisini alan ve 5 puanda kalan yeşil-beyazlılar, ligin 8. sırasına geriledi. Ankara deplasmanından moralsiz dönen yeşil-beyazlılar ligin 5. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tokatspor'u konuk edecek. Temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlıyor.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, kupa maçında aldıkları yenilginin ardından ligde de Kızılcahamam'a yenilerek kan kaybettikleini söyledi. Maçın genel durumu hakkında kısa bir değerlendirme yapan Eken; “Oyunun tamamına baktığımızda ortaya koyduğumuz futbolla aldığımız sonucu hak etmediğimizi düşünüyorum. Maçın genelinde sahada daha iyi ve organize görünen takım bizdik. Gerek rakip takımın skoru korumaya yönelik davranışları, gerekse maçın hakeminin buna müsade etmesi ile sonuçta 3 puanı kaybeden taraf olduk. Bunun için üzgünüz. Ligdeki çıkışımızı sürdürerek eimize dönmeyi azuladık ancak istediğimizi alamadık. Futbolda bu tür sonuçlar var ve tek hedefimiz bunun telafisini yapmak. Bu hafta sonu sahamızda Tokatspor'u konuk edeceğiz. İnşallah kaybettiğimiz üç puanın telafisini evimizde yaparız. Taraftarımızın desteği ile başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

KIZILCAHAMAMSPOR ZIRVEYI BIRAKMADI

Spor Toto 2. Lig'de 4. hafta maçları tamamlandı. 4. hafta maçlarının ardından Beyaz Grup'ta Kızılcahamamspor, temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Spor Toto 2. Lig Beyaz Beyaz Grup'ta oynadığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Kızılcahamamspor, camiasına büyük bir sevinç yaşatıyor. Topladığı 12 puanla namağlup lider durumda bulunan Kızılcahamamspor'un başarısı, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal'ı da mutlu etti. Ünal, geride kalan 4 haftalık periyotta takımın kazanma hırsından ve oyunundan oldukça memnun olduğunu söyledi. Takımın performansının her hafta daha iyiye gittiğini belirten Ünal, ''Anadolu Selçukluspor gibi zor bir rakibi yendikleri için futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Geçen seneden bazı oyuncularımız ile yollarımızı ayırmamıza rağmen, gelen futbolcularımız onların yokluğunu aratmıyor. Artık oyuncu değişikliklerinde sahaya kimin gireceğini bile tahmin edemiyorum'' dedi. Kızılcahamam halkının takımlarına sahip çıktığını da ifade eden Coşkun Ünal, ''Bir diğer mutluluğumuz ise Kızılcahamam halkının takımlarını sahiplenmeleri. Deplasmanlarda dahi 100-150 taraftarı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılcahamam halkının artan desteği ile takımımızın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.