Selçuk’a yönetim desteği

Selçuk’a yönetim desteği

Sarı-mavili ekibin yöneticileri teknik kadro ve oyuncularla bir araya gelip moral desteğinde bulundular, şampiyonluk isteklerini tekrarladılar.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden ve yeni sezon hazırlıklarını iddialı bir şekilde sürdüren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yönetim kurulu üyeleri takımı yalnız bırakmıyor. Her fırsatta teknik kadro ve oyuncularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve yöneticiler, takıma moral desteği verirken, şampiyonluk isteklerini tekrar tekrar ifade ediyorlar. Temsilcimizin dünkü antrenmanının yönetici konukları ise Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar ve Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Kamanlı idi. Teknik kadro ve oyunculara tatlı ikram eden yöneticiler, çalışmayı da baştan sona takip ettiler.

HER TÜRLÜ FEDEKARLIK YAPILACAK

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar şampiyon olmak için maddi ve manevi olarak gerekli tüm destekleri vereceklerine dikkat çekerek, Torku Selçuk Üniversitesi olarak Beko Basketbol Ligi’nde 3 sezon kalıp lige renk kattık. Bugün 1. Ligde muhteşem taraftarıyla Selçuk Üniversitenin eksikliği açıkça hissediliyor. Selçuk Üniversitesi basketbolda artık ekol olmuş durumda. Herkes Karşıyaka ve Selçuk Üniversitesinin taraftar potansiyeline övgümler yağdırıyor. Konyanın yeri her alanda olduğu gibi basketbolda da 1. Ligdir. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da bu görüşte. Tüm takım şampiyonluğa kenetlendi. Zorlu lig maratonunda başarılı olmak ve yeniden 1. Lige çıkmak adına herkes gerekli fedakarlığı yapacak dedi.

HAZIRLIKLAR ÇİFT İDMAN İLE SÜRÜYOR

Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları çift idman ile sürüyor. Başantrenör Ayhan Kalyoncu gözetiminde sabah yapılan antrenmanda atletizm ve halter çalışmaları gerçekleştiren sarı-mavili ekip akşam saatlerinde ise taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Yarın sabah Gaziantep e gidecek olan Torku Selçuk Üniversitesi, 17-19 Eylül tarihlerinde 2. Yaşar Sevim Turnuvasında mücadele verecek. Sırasıyla Al Jalaa (Suriye), Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Genç Telekom ile karşı karşıya gelecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.