Selçuk’a Rektör Yardımcıları atandı

Selçuk’a Rektör Yardımcıları atandı

Prof.Dr.Mustafa Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü olarak atanmasının ardından SÜ’de idari kadro şekillenmeye başladı

Geçtiğimiz günlerde Prof.Dr.Mustafa Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü olarak atanmasının ardından SÜ’de idari kadro şekillenmeye başladı. SÜ’ye 3 yeni Rektör Yardımcısı atandı. Prof.Dr.Mustafa Şahin’in rektör yardımcılığı için seçtiği isimler ise şöyle: “Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Kara, Prof. Dr. Ahmet Kaan Karabulut.”

PROF. DR. ABDULLAH TOPÇUOĞLU KİMDİR?

abdullah-topcuoglu.jpg

1955 Konya doğumlu. Lise eğitimini Konya’da aldıktan sonra, 1974’te ODTÜ Sosyoloji Bölümüne kaydoldu, 1980’de mezun oldu. 1981 Kasım’ından bu yana Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışma alanları Uygulamalı Sosyoloji, Endüstri Sosyolojisidir.

PROF. DR. HÜSEYİN KARA KİMDİR?

huseyin-kara.jpg

1982 yılında Selçuk Üniversitesi’ne öğretim üyesi olarak başladı. SÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü Analitik Kimya Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Fakültesi Kurucu Dekanı olarak görev yapıyordu.

PROF.DR. AHMET KAĞAN KARABULUT KİMDİR?

ahmet-kagan-karabulut.jpg

1968 Yılında Sivas’ta doğdu. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2004’de S.Ü. Selçuklu Tıp Fakültesi Fakülte Sekreterliği’ne, 2005 de Dekan Yardımcılığı'na, 2006’da Hastane Kurucu Başhekimliği’ne, 2008 de aynı fakülteye Dekan olarak atandı ve 2011 yılı Kasım ayına kadar bu görevi sürdürdü. 2011 yılında Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne aday oldu. Geçtiğimiz 7 Haziran Seçimleri’nde Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı oldu. Karabulut, son olarak Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyordu.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum