Selçuk yarın başlayacak

Selçuk yarın başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele edecek temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde oyunculara verilen iki günlük izin yarın bitiyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden Selçuk Üniversitesi’nde oyunculara iki günlük izin verildi. 2010-2011 sezonunun 9 Ağustos’ta açan ve 12 gündür günde çift idmanla yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdüren sarı-mavililerde teknik kadro oyunculara dinlenmeleri için iki gün izin verdi. Kampın ilk bölümünde atletizm, halter ve kondisyon çalışmaları yapılırken pazartesi günü yeniden başlayacak olan sezon hazırlıkları çerçevesinde temsilcimiz teknik antrenmanlara başlayacak.
Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, yeni sezonda yer alacakları grubu değerlendirdi. Torku Selçuk Üniversitesi’nin geçen yıl olduğu gibi yine fikstürün azizliğine uğradığına dikkat çeken Öten, “Bizim Selçuk Üniversitesi olarak bu sezonki tek hedefimiz şampiyonluk. İyi bir kadro oluşturduk. Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek için maddi ve manevi güce sahibiz. İyi mücadele edeceğimize ve bir sonraki sezon adımızı Beko Basketbol Ligi’ne yazdıracağımıza eminim. Gruplara gelince; Selçuk Üniversitesi olarak fikstür azizliğine uğramaya devam ediyoruz. Yeni fikstürle oluşan A ve B grupları arasında güç farkı var. B grubu çok çok zorlu. Ama biz iddialı bir takımız ve kazanma felsefemizde değişiklik yok. Belki güçlü rakiplerle gruplarda karşılaşmak bizim adımıza daha iyi olacak. İlk hedefimiz Play-Off’a adımızı yazdırmak”dedi.
Lig öncesi önlerinde uzunca bir süre olduğuna dikkat çeken Başantrenör Ayhan Kalyoncu, “Torku Selçuk Üniversitesi olarak yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sezon başı olmasına rağmen oyuncularım son derece istekli. İlk planda kondisyon arttırıcı çalışmalar gerçekleştirdik. Oyuncularımız da sıcak havanın ve yorucu temponun etkisiyle oldukça yıprandı. İki gün ara veriyoruz. Daha sonra kaldığımız yerden hazırlıklara devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.