Selçuk yara saracak

Selçuk yara saracak


Üniversite yönetimi takımın her antrenmanını izleyerek sporcuların moralini yüksek tutmaya çalışıyor. Ayrıca yönetim kurulu Ankara deplasmanına çıkarma yaparak takımı yalnız bırakmayacak

Hafta sonu Ankara deplasmanında TED Koleji ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi bu zorlu maçın hazırlıklarını yardımcı antrenör Barış Özcan ve kaptan Murat yolcu nezaretinde iddialı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Mavili kulübün yardımcı antrenörü Barış Özcan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yenilgisinin ardından takım içerisinde ve oyuncular üzerinde ki ağır yükü kaldırmaya ve Ankara’da oynayacakları maça konsantre olmaya çalıştıklarını söyleyerek:
“TED Koleji maçının ne kadar zorlu geçeceğini rakibimizin gücünü ve iddiasını yakından biliyoruz. Ama bide iyi bir takımımız ve oynadığımız zaman yenemeyeceğimiz rakip yok. Takım üzerinde ki olumsuz havayı süratle atıp bu maça kazanmak için çıkmak istiyoruz. Hafta başından bu yana yaptığımız toplantılarda çalışmalarda tamamen TED Koleji maçına yoğunlaştık. Bu arada yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Pazartesi gününden bu yana her antrenmanda yanımızda olan bizlere güven veren Konya spor kamuoyuna Ankara’dan güzel bir bayram hediyesi ile dönmek istiyoruz” dedi. Sarı-Mavili kulüpte sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken takım bugünde sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yapacak.
YÖNETİM ANKARA’YA ÇIKARTMA YAPACAK
Sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak son iki haftada alınan iki yenilgi ile bir anda şoka giren Torku Selçuk Üniversitesi takımın yanında olma kararı alırken hafta sonu Başkent’te oynanacak olan zorlu maç içinde toplu olarak bu deplasmana gitme kararını aldı.
Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu henüz ligin başında olduklarını belirterek “Biz bunları yolun başında yaşanan kazalar olarak nitelendiriyoruz. Takım oyuncularımıza olan güvenimiz sonsuz. Biz bu çocuklar ile yola çıktık ve sezon sonunda da yine bu gençlerimiz ile mutlu sonu hep birlikte yaşayacağız. Yönetim kurulu olarak sezon başında ki hedefimizden ve heyecanımızdan en küçük bir sapma yok. Sadece antrenörümüz kendi isteği ile ayrılmak istedi bizde kabul ettik. Bu hafta Ankara’ya yönetim olarak hep birlikte gidip kazanmanın sevincini yaşayacağız” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.