Selçuk Vestel’e hazır

Selçuk Vestel’e hazır

Sezonun son maçında Vestel’i konuk edecek olan Selçuk Üniversitesi, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimizin tek hedefe alacağı galibiyetle Play-Off için moral bulmak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele veren Selçuk Üniversitesi yarın kendi sahasında karşılaşacağı Vestel maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Sarı-Mavililerde grip olan Onur, Yunus ve İbrahim’in yanı sıra sakatlıkları süren Meeking ve Volkan’ın bu maçta forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Dün taktik idmanı yapan Selçuk Üniversitesi’nde oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürürken, hedef ligin son maçından galibiyetle ayrılmak.

A Grubu’ndaki son maçlarına çıkacaklarına dikkat çeken Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, “Kendi sahamızda oynayacağımız Vestel maçını kazanmak istiyoruz. Ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantilediğimiz için takımda bir rahatlık var. Bu son derece normal bir durum; ancak kendi sahamızda oynayacağımız son lig müsabakasını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İlk maçta deplasmanda yendiğimiz Manisa temsilcisini yine yenecek güçteyiz” dedi.

Öten takımın son iki maçta, oyunun ilk bölümlerindeki kötü performansı ve düşük şut yüzdesi ile mücadele etmesini ise, “Son dönemde çok sayıda maç yapmak durumunda kaldık. Bir taraftan lig mücadelelerine çıkarken diğer yandan da Antalya, Mersin ve İstanbul’da 6 özel maç yaptık. 18-19 günde 9 maç oynamak kolay değil. Bu nedenle Gelişim Koleji ve Pertevniyal maçlarında oyuna kötü bir başlangıç yaptık. Tamamen yorgunluğa bağlı bir olay. Takımımızın, Vestel maçında eski görüntüsüne döneceğini umuyoruz. Teknik heyet ve basketbolcularımızın performansından son derece memnunuz. İnşallah Play-Offları da en iyi şekilde değerlendirip Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz” sözleriyle değerlendirdi.

Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nin 22. haftasında A ve B gruplarında yapılacak 12 maçın tamamı Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle 16:00 Hacettepe Üniversitesi-Yeni Nesil (Hacettepe Üniversitesi Spor Salonu), 16:00 Final Spor-Düzce Gençlik (Final Okulları Spor Salonu), 16:00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Pertevniyal (Bayrampaşa Spor Salonu), 16:00 Beykoz-Ormanspor (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu), 16:00 Selçuk Üniversitesi-Vestel (Torku Arena), 16:00 Trabzonspor Basketbol-Gelişim Koleji (19 Mayıs Spor Salonu), 16:00 Fmv Işık-Optimum Ted Ankara Kolejliler (Fmv Işık Spor Salonu), 16:00 Yeşilyurt-Tenis Eskrim Dağcılık (Yeşilyurt Spor Salonu), 16:00 Genç Telekom-İstanbul Teknik Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu), 16:00 Akçakoca Poyraz-Erçelik Pamukkale Üniversitesi Akçakoca Spor Salonu), 16:00 Olin Gençlik-Uşak Belediyesi (Mimar Sinan Spor Salonu), 16:00 Genç Banvitliler-Akhisar Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.