Selçuk Vestel önünde

Selçuk Vestel önünde

Selçuk Üniversitesi, normal sezonun son haftasında bugün kendi evinde Vestel’i konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle Play-Off maçları öncesinde moral kazanmak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligde normal sezonun son maçında bugün saat 16.00’da Manisa temsilcisi Vestel’i konuk edecek. Zorlu karşılaşma Torku Arena’da saat 16.00’da başlayacak. karşılaşmada Ali Rıza Bozoklu, Onur Can hakem ikilisi görev yapacak.

Play-Off’lara moralli gitmek amacında olan ekibimizde sakatlığı geçen Hakan Üsküplü ve Nikolay Pastal’ın da bugünkü maçta forma giymesi bekleniyor. Belinde spazm olan Antonio Meeking’in teknik adamlar tarafından dinlendirileceği ve müsabakada yeni transfer Terrance Thomas’ın şans bulacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Grip salgını nedeniyle yatağa düşen Onur ve Yunus’un da yapılan tedavilere olumlu cevap verdiği ve Vestel maçında takımdaki yerlerini alacağı kaydedildi.
Manisa ekibi Vestel ile zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Kürşat Turgut, “Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanıp, Play-Off maratonu öncesinde moral ve özgüven tazelemek istiyoruz. Ayrıca maça gelecek taraftarımıza da keyifli anlar yaşatmak istiyoruz. Rakibimiz Vestel de hedefli bir takım. İki takım açısından da zorlu bir maç olacak. Tek hedefimiz bu müsabakayı kazanarak normal sezonu galibiyetle tamamlamak. Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.
Play-Off ilk turundaki muhtemel rakipleriyle de ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Turgut, “Şuan için beklemedeyiz. Rakibimiz yarın oynanacak maçların ardından belli olacak. Saat 18.00 sularında rakibimizin kim olacağı belli olacak. Ama önemli olan kiminle oynayacağımız değil, Play-Off’ta neler yapacağımızdır. Takım olarak son dönemde iyi bir ivme yakaladık. Oyun sistemimiz de oturmakta. İnşallah var olan eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayıp Play-Off’a sorunsuz ve güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Torku Selçuk Üniversitesi olarak tek hedefimiz yeniden Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek. Her açıdan büyük bir potansiyele sahip olan Konya ve Selçuk Üniversitesi mutlaka 1. Lig’de yer almalı” diye konuştu.
A Grubu’ndaki son maçlarına çıkacaklarına dikkat çeken Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, “Kendi sahamızda oynayacağımız Vestel maçını kazanmak istiyoruz. Ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantilediğimiz için takımda bir rahatlık var. Bu son derece normal bir durum; ancak kendi sahamızda oynayacağımız son lig müsabakasını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İlk maçta deplasmanda yendiğimiz Manisa temsilcisini yine yenecek güçteyiz” dedi.
Öten takımın son iki maçta, oyunun ilk bölümlerindeki kötü performansı ve düşük şut yüzdesi ile mücadele etmesini değerlendiren Öten, “Son dönemde çok sayıda maç yapmak durumunda kaldık. Bir taraftan lig mücadelelerine çıkarken diğer yandan da Antalya, Mersin ve İstanbul’da 6 özel maç yaptık. 18-19 günde 9 maç oynamak kolay değil. Bu nedenle Gelişim Koleji ve Pertevniyal maçlarında oyuna kötü bir başlangıç yaptık. Tamamen yorgunluğa bağlı bir olay. Takımımızın, Vestel maçında eski görüntüsüne döneceğini umuyoruz. Teknik heyet ve basketbolcularımızın performansından son derece memnunuz. İnşallah Play-Offları da en iyi şekilde değerlendirip Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz” sözleriyle değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.