Selçuk Üniversitesi’nin gözü Beykoz maçında

Selçuk Üniversitesi’nin gözü Beykoz maçında

Torku Selçuk Üniversitespor son TED yenilgisinden sonra teknik ve yönetim kurulunun arka arkaya aldığı kararların ardından takım hafta sonu Konya’da oynanacak Beykoz maçı için iddialı bir şekilde çalışıyor.

Ligde kötü günler geçiren ancak kadro yapısı olarak 2. Ligin en güçlü takımları arasında gösterilen Torku Selçuk’ta yönetim şampiyonluk hedefinde değişiklik olmadığını açıkladı. Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Son haftalarda alınan başarısız sonuçlara rağmen, iddialarını sürdürdüklerini belirterek, “Belki grubumuzu ilk 2 içinde bitiremeyeceğiz ama kesinlikle play-off kalacağız. Biz yönetim olarak sezon sonunda bu kadroyla BEKO Basketbol Ligine çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız desteğini bizden esirgemesin”  dedi.
BEYKOZ’U YENECEĞİZ
Sarı-Mavili takımın tecrübeli çalıştırıcısı Altar Tunçkol bu hafta sonu oynanacak olan Beykoz maçını mutlak kazanacaklarını söyleyerek “Evet takım ve kadro olarak gerçekten bu ligin en iyi takımlarından birisiyiz. Ancak henüz takım olma yolunda çok önemli bir mesafe almamız gerekiyor. Kısa sürede bu sıkıntıları aşacağız. Cuma günü saat 16.00 da Torku Arena’da oynanacak olan maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Takımın son antrenman maçında çalışma sırasında ayak bileğinden sakatlanan ve ilk tedavisi yapılan Murat Yolcu nun Cuma gününe kadar yetiştirilmesine çalışılıyor 
Torku Selçuk’tan Karataş’a ziyaret
Torku Selçuk Üniversitesi Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı görevine getirilen aynı zamanda sarı-mavili yönetim kuru üyesi olan hukukçu Bekir Karataşı makamında ziyaret etti
Kulüp Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Genel Sekreter Tayfun Yenikaynak Avukat Bekir Karataş’a yaptıkları ziyarette genç hukukçuya yeni çalışma alanında da başarılar diledi.
Torku Selçuk Spor Kulübünün Yönetim Kurulu üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkan Avukat Bekir Karataş, bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek
“Yönetim kurulu ile birlikte zor bir görev üstlendik. Ama bize hangi alanda olursa olsun aldığımız her görevi en iyi şekilde yerine getirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Tabii bu yoğunluk sırasında da basketbola olan sözümüzü ve görevlerimizi asla ikinci planda bırakmayacağız. Çünkü Konya’nın bir marka şehir olmasında sporun önemini biliyoruz. Konya sporunun gelişmesi şehir ile birlikte büyüyebilmesi için de Konyasporumuz gibi Selçuk üniversitesinin de en iyi yerde olması gerekir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.