Selçuk Üniversitesi Vestel karşısında

Selçuk Üniversitesi Vestel karşısında

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Liginde geride kalan 3 maçta 2 galibiyet elde eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bugün Vestel deplasmanında zorlu bir sınava çıkıyor.

Manisa Atatürk Spor Salonu’da saat 18.30’da başlayacak mücadelede sarı-mavili temsilcimizin tek hedefi, Manisa temsilcisini yenerek üçüncü galibiyetine ulaşmak. Karşılaşmayı İsmail Keser, İsmail Tarkan Tuser ve Ahmet Can Osmanlı hakem üçlüsü yönetecek.
Kendi sahasında oynadığı ilk maçta güçlü rakibi İstanbul Büyükşehir’i 85-72’lik skorla geçen Torku Selçuk’ta moraller yüksek ve takımda eksik yok. Ligde Vestel, Akhisar Belediye ve Genç Telekom üçer galibiyet ile ilk üç sırayı paylaşırken, 7 takımın 2 ve 7 takımın da 1 galibiyeti bulunuyor. Gelişim Koleji, Orman ve İstanbulspor ise henüz galibiyet ile tanışamayan takımlar. TB2L’de dördüncü hafta mücadelesinde Pertevniyal-Akhisar Belediyesi, Tenis Eskrim Dağcılık-İstanbulspor ve Darüşşafaka-İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçları TBFTV’den canlı olarak yayınlanacak.
ÜNER: GALİBİYET İÇİN OYNAYACAĞIZ
Geçtiğimiz hafta ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 85-72 yenerek moral bulan ve ligdeki ikinci galibiyetini alan Torku Selçuk Üniversitesi’nin tecrübeli antrenörü Halil Üner, gün geçtikçe daha iyi olduklarını belirterek, “Vestel maçından da galibiyetle dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Üner geçen hafta alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı bizim için önemliydi. Bu maçtaki hedefimiz rakibimizden fazla ribaund almaktı. Bunu da başardık. İlk 3 periyot çok iyi oynadık. Son periyota oyunun hakimiyetini rakibimize kaptırmamıza rağmen maçtan galip ayrılmayı başardık. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz. Yarın(Bugün )lig lideri Vestel ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu maçtan sonra da önemli ve kritik maçlarımız var. Ancak takım fizik ve mental açıdan önemli mesafeler kat etti. Vestel maçından da galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
TB2L’de bugün oynanacak 4. hafta programı şöyle: 13.00 Pertevniyal-Akhisar Belediyesi (Bayrampaşa Spor Salonu), 14.30 Final Gençlik-Tire Belediyesi (Final Okulları Spor Salonu), 15.00 Tenis Eskrim Dağcılık-İstanbulspor (Bayrampaşa Spor Salonu), 16.00 Başkent Gençlik-Uşak Üniversitesi (Ankara Spor Salonu), 18.00 Pamukkale Üniversitesi-Best Balıkesir (Gümüşler Spor Salonu), 18.00 Orman-Gelişim Koleji (M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu), 18.00 Genç Telekom-TED Ankara Kolejliler (Ankara Spor Salonu), 18.30 Vestel-Selçuk Üniversitesi (Manisa Atatürk Spor Salonu), 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi-Maliye Milli Piyango (Karataş Şahinbey Spor Salonu), 19.00 Darüşşafaka-İstanbul.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.