Selçuk Üniversitesi moral buldu

Selçuk Üniversitesi moral buldu

T2BL B Grubunda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitespor sahasında oynadığı Tenis Eskrim Dağcılıkı 74-71 yendi. TB2Lnin 19. haftasında evinde İstanbul TEDi ağırlayan temsilcimiz Torku Selçuk Ünive

T2BL B Grubunda mücadele eden Torku Selçuk Üniversitespor sahasında oynadığı Tenis Eskrim Dağcılık’ı 74-71 yendi. TB2L’nin 19. haftasında evinde İstanbul TED’i ağırlayan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi maçın ilk ve ikinci yarısında ortaya koyduğu üstün oyunu ile rakibini 74-71 mağlup etti. Maça Caner, Hakan, Fırat, Ahmet, Ali Can, Brian, Melih, Mustafa Güçyetmez, Mustafa Ünlü, Emre, Azizcan, Kaan kadrosu ile çıkan Torku Selçuk Üniversitesi özellikle maçın ilk periyodunda rakip karşısında oynadığı üstün oyun ile göz doldurdu. Maçın ilk devresini İstanbul TED önünde 28-22 kapatan Sarı-Mavililer, maçın ikinci devresine istekli ve hırslı bir oyunla başladı. Maçın ikinci devresinde rakip karşısında üstün oyununa devam eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sahası ve seyircisi önünde İstanbul TED’i 74-71 mağlup ederek 19. haftayı galibiyetle kapattı.
Torku Selçuk Üniversitesinde tecrübeli çalıştırıcı Halil Üner’in takımın başına getirilmesi ile yakalanan bayram havası takımın arka arkaya aldığı galibiyetlerle büyük mutluluğa dönüştü. Torku Arena’da tribünleri dolduran binlerce taraftarının önünde yeni hocası ile maça çok iyi başlayan ve müsabakanın başından sonuna kadar karşılaşmayı hep kendi kontrolünde götüren Torku Selçuk Üniversitesi’nde artık yüzler gülüyor.  Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır İstanbul TED maçının ardından yönetim olarak bütün takımı tek tek tebrik ettiklerini söyleyerek “Yönetim olarak bu zorlu lig maratonunun son virajına girerken büyük bir risk aldık ve takımın başına Türkiyenin bu alanda ki duyan ismi  Halil Üner’i getirdik. Şu son iki haftada Halil Üner hoca ile iyi bir başlangıç yaptığımızı görüyoruz. İnşallah artık bundan sonra bu seri sürecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.