Selçuk Üniversitesi İzmir seferinde

Selçuk Üniversitesi İzmir seferinde

Kendi sahasında oynadığı ilk maçta güçlü rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyesporu adeta sahadan silen ve 85-72lik galibiyetle taraftarını mutlu eden Torku Selçuk Üniversitesinde yüzler gülüyor.

Çarşamba günü İzmir deplasmanında Vestel’e konuk olacak sarı-mavili ekibimizde hazırlıklar tamamlanırken, takım bugün yönetim kurulu üyeleri Okay Tınkır ve Alif Arıkoğlu’nun kafile başkanlığında İzmir’e gidecek.
Başantrenör Halil Üner, “8 günde 3 maç oynayacaktık. 1. maçı oynadık ve kazandık. Geçtiğimiz hafta aldığımız mağlubiyetten sonra bu galibiyet bizim için önemliydi. Bu maçtaki hedefimiz rakipten daha fazla ribaunt almaktı. İstatistiklere bakınca 43-36’lık bir üstünlüğümüz var ve bence maçın kilit noktası da burasıydı. İlk üç periyotta çok iyi oynadık. Son periyotta rakip bize oranla daha etkiliydi ama maçı 13 sayı farkla kazanmayı başardık. İstanbul Büyükşehir gibi bu ligin iyi ve yenilgisiz ekibini farklı yenmek sevindirici. Gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz. Önümüzde çok zorlu üç maç bizi bekliyor. Deplasmanda lider Vestel, ardından evimizde oynayacağımız İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık ve yine deplasmanda oynanacak Finalspor maçları; çok zorlu bir periyot olarak karşımızda duruyor. Şimdi bu maçlara hazırlanmaktayız. Takımımım fiziki ve mental açıdan gün geçtikçe önemli mesafeler kat ediyor” dedi.
TB2L’DE 3. HAFTA GERİDE KALDI
TB2L’de 3. hafta mücadelesi hafta sonunda oynanan maçlarla tamamlandı. Vestel deplasmanda İstanbulspor’u 66-84 yenerek namağlup unvanını korurken, Akhisar Belediye ve Genç Telekom da rakiplerini mağlup ederek ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen diğer takımlar oldular. Evindeki ilk maçta yenilgisiz rakibi İstanbul Büyükşehir’i yenen Torku Selçuk Üniversitesi zirve yarışında olduğunu bir kez daha ispatladı. Ligde alınan toplu sonuçlar ve oluşan puan durumu ise şu şekilde; Gelişim Koleji-Final Gençlik: 68-74, İstanbulspor-Vestel: 66-84, Pertevniyal-Darüşşafaka: 72-62, Selçuk Üniversitesi-İstanbul BŞB: 85-72, Best Balıkesir-Başkent Gençlik: 85-81, TED Ankara Kolejliler-Orman: 70-56, Maliye Milli Piyango-Genç Telekom: 97-107, Akhisar Belediyespor-Pamukkale Üniversitesi: 65-57, Uşak Üniversitesi- Gaziantep BŞB: 80-68, Tire Belediyesi.-Tenis Eskrim Dağcılık: 85-71.
MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.