Selçuk Üniversitesi ile Proton Piston’dan iş birliği

Selçuk Üniversitesi ile Proton Piston’dan iş birliği

Selçuk Üniversitesi ile Proton Piston San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında Üniversite – Sanayi İş Birliği Protokolü imzalandı.

Selçuk Üniversitesi ile Proton Piston San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında Üniversite – Sanayi İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin Proton Piston’da staj yapmalarına imkan sağlamasının yanı sıra mesleki eğitimlerinin gelişimine de katkı sağlayacak.

Protokol kapsamında proje çalışmaları, üniversite - sanayi iş birliği, kariyer günü gibi etkinlik ve danışmanlık faaliyetleri de yer alıyor.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve Proton Piston San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Ali Sakallı, protokolün hayırlı olmasını diledi. 

Protokol törenine Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken, Prof. Dr. İlhan Çiftci, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Ali Özkan, Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ciniviz eşlik etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.