Selçuk Üniversitesi hızını kesmedi

Selçuk Üniversitesi hızını kesmedi

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları Zonguldak kampıyla sürüyor

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları Zonguldak kampıyla sürüyor. Bayramın üçüncü günü Zonguldak’a giden ve burada Dedeman Otel’de konaklayan sarı-mavililer günde çift antrenman yapıyor. Sabahları kondisyon ağırlıklı antrenman gerçekleştirilen sarı-mavili oyuncular, akşam idmanında ise atletizm ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyorlar. Yaklaşık 12 gün burada kalacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde, Amerikalı oyuncuların da kampa katıldıkları öğrenildi.

Bu iki oyuncu dün sabah Zonguldak’ta sağlık kontrolünden geçirilirken, akşam idmanında takıma katıldılar. Amerikalı oyuncuların da gelmesiyle tam kadro çalışan sarı-mavili temsilcimizde kampın son derece neşe içerisinde geçtiği öğrenildi. Torku Selçuk Üniversitesi Zonguldak kampının ardından 2 gün izine çıkacak ve ardından yeni sezon çalışmalarına Konya’da devam edecek. Temsilcimiz ayrıca üçüncü etap döneminde özel maçlara da ağırlık verecek. İlk özel maçını kendi evinde Pi Koleji ile yapacak olan Torku Selçuk Üniversitesi, ardından ise şehir dışında birçok özel maç yapacak.

OYUNCULAR BAŞARIYA İNANIYOR

Zonguldak’ta çalışmalarına devam eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavililerde oyuncular Soner ve Yalçın yeni sezonda başarıya ulaşacaklarını ve 4 yıllık hasreti dindireceklerini ifade ettiler. Sarı mavililerin yeni transferlerinden Soner, iyi bir ekip olduklarının altını çizerek, “Yeni sezon çalışmalarımız son hız devam ediyor. Oldukça sıkı bir çalışma gerçekleştiriyoruz.  Yeni bir takımız ve iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu noktada kendimize olan güvenimiz tam.  Bu takım geçen sezon şansız bir şekilde ligi kaçırdı. Yenilen kadromuz ile biz bu savaştan galip çıkmak istiyoruz. İnşallah da istediğimizi alacağız.” şeklinde konuştu. 

Ligdeki yabancı sayısı hakkındaki değişiklik hakkında da soruları yanıtlayan Soner bunun mücadeleye olumlu yansıyacağını ifade etti, “Yabancı oyuncu noktasındaki değişiklik elbette ki lige iyi yansıyacağı kanısındayım. Bakıldığında Türk oyuncular için bir sorun olarak görülse de ligin genel yapısına daha olumlu bir etki yaratacaktır. Daha çekişmeli ve daha iyi bir lig izlenecektir bu yıl.”

Bir diğer yeni transfer Yalçın Azizmahmutoğlu ise geçmiş dönemde yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve bunları aşacaklarını söyledi, “Hazırlıklarımız oldukça iyi bir havada devam ediyor. Herkes iyi olsun diye bir uğraş içerisinde. Yeni kurulan takımda birçok kişi 2. Lig’den 1. Lige yükselme başarısını yaşamış isimler. Biliyoruz ki bu takım son yıllarda şanssızlıklar nedeniyle lige çıkamadı. İnşallah bu yıl biz bu şanssızlığı kırıp sezon sonunda biz bu takımı lige çıkartmak istiyoruz. Gayretimiz ve çalışmalarımız bunun için.”

Taraftara da çağrıda bulunan Yalçın, “Ben burada kolej de oynarken 5 bin kişiye karşı oynadım. 18 sayı ilerdeyken maçı verdik taraftarın yoğun baskısı sonucunda. Ciddi bir güç taraftar İnşallah alacağımız galibiyetlerle onları salona davet edeceğiz. Hem biz hem de onların gayretinin bu sezonun sonucuna etki edeceği kanısındayım. Bizlere destek olmalarını istiyoruz.” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.