Selçuk Üniversitesi Final Foura hazırlanıyor

Selçuk Üniversitesi Final Foura hazırlanıyor

Adını finale yazdırmayı başaran temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bu ay sonunda İstanbulda yapılacak olan Final Four müsabakaları için hazırlıklarını sürdürüyor

Çeyrek final son maçında güçlü rakibi Optimum Ankara TED Kolejlileri yenerek, adını finale yazdırmayı başaran temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bu ay sonunda İstanbul’da yapılacak olan Final Four müsabakaları için hazırlıklarını baş antrenör Halil Üner gözetiminde yoğun tempoda sürdürüyor. Sarı-Mavililerde moraller oldukça iyi. Takımda herhangi bir eksik bulunmuyor, hedef yeniden Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek. Kulüp başkan yardımcısı Okay Tınkır, yönetim olarak teknik heyet ve sporculara karşı bütün vecibeleri yerine getirdiklerini belirterek, “Artık Konya olarak sporda bir tarih yazmak istiyoruz. İnşallah bu sene de bu bize nasip olur” dedi.
Beko Basketbol Ligi'ne yükselecek 2 takımın belirleneceği final grubu maçları, 29 Nisan Cuma günü İstanbul'da başlayacak. 29-30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Dörtlü Finallerde mücadele edecek olan Sarı-Mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ile birlikte Hacettepe Üniversitesi, Genç Banvitliler ve Kepez Belediyesi takımları iki kez karşı karşıya gelecekler. Final grubunda ilk iki sırayı alacak olan takımlar Beko Basketbol Ligi'ne yükselecek.
YÖNETİM BİRLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU
Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi 29-30 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan dörtlü finalin ilk ayağı maçları öncesi yönetim sanayici ve iş adamları ile bir araya geldi. Toplantının ev sahipliğini Konya’nın başarılı iş ve spor adamı Ali Yeğin yaptı. Toplantıya Selçuk Üniversitesi Rektör yardımcısı ve Selçuk Üniversitesi Spor Kulübünün Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Başkan yardımcıları Ali Arıkoğlu, Okay Tınkır, Tayfun Yenikaynak, As Başkanlar Mustafa Baykan, Hasan Özdemir, Faruk Güraksu, Doç Dr. Mehmet Kamanlı, Basın Sözcüsü Güven Öten, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, İbrahim Kafaoğlu, Konyaspor eski Başkanlarından Onur Kurulu üyesi Mehmet Köseoğlu, kulüp menajeri Yaşar Berber katıldılar.
İş adamı Ali Yeğin Konya’nın tanıtımında vizyonunda her alanda olduğu gibi sporda da özellikle başarının şart olduğunu dile getirerek; “Bu takım inşallah şampiyon olacak. Ama bunun içinde Konya olarak bizim teknik heyete ve sporculara karşı vermiş olduğumuz sözleri vecibeleri yerine getirmemiz gerekir. Torku Selçuk Üniversitesi Konya ile bütünleşmede herkese kapısını açmada son yıllarda örnek bir ev sahipliği yaptı. Eğer benzetmemiz uygun ise bu sene de yüzdük yüzdük sonuna geldik. Artık Konya olarak sevinmek ve mutlu olmak zamanı” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.