Selçuk Üniversitesi dinlenecek

Selçuk Üniversitesi dinlenecek

TB2L de yeni sezona başarılı çalıştırıcı Ayhan Kalyoncu nezaretinde günde çift çalışma ile hazırlanan Torku Selçuk Üniversitesinde cumartesi sabah yapılan kros çalışmasının ardından sporculara dün izin verildi.

Pazar gününü izinli geçiren  Bu sezon mutlak şekilde yeniden BEKO Basketbol ligine dönmek isteyen sarı-mavililer yeni sezon hazırlıklarını tam kadro halinde sabah kros halter akşam ise salon çalışmaları ile sürdürüyor. Başarılı çalıştırıcı Kalyoncu bu ağır tempolu çalışmanın ardından bol bol hazırlık maçı yaparak oyun sistemi üzerinde duracaklarını belirterek”Konyanın bizden beklentisini biliyoruz. Bunun içinde sabır ve büyük bir istekle takım olarak çalışmalarımız sürüyor”dediTUNÇ'A MİLLİ GÖREV

Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı kondisyoneri İbrahim Tunç’a milli görev. Atletizm Federasyonu’nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Dünya Dağ Koşusu Atletizm Şampiyonası’na gidecek kafile belli oldu. Dünya Dağ Koşuları Şampiyonası 05 Eylül 2010 tarihinde Slovenya’nın Kamnik kentinde yapılacak. 03 Eylül 2010 tarihinde Kamnik’e gidecek ve 06 Eylül 2010 tarihinde yurda dönecek olan milli takım kafilesine Erhan Başoğlu başkanlık yaparken, kafilede aralarında Selçuk Üniversitesi’nden İbrahim Tunç’un da yer aldığı 8 antrenör de bulunacak.
SELÇUK 15 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
9 Ağustos Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-mavililer 13 Eylül tarihine kadar katılacağı turnuvalar ve hazırlık karşılaşmalarında 15 maç yapacak. TORKU Selçuk Üniversitesi teknik heyeti ve sporcular yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürürlerken Eylül ayı ile birlikte yoğun bir maç takvimine başlayacak. Kulüp Başkan yardımcısı Ali Arıkoğlu, As Başkan Faruk Güraksu ve transfer komitesi üyesi Av. M. Yavuz Tezcan teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda daha önceden belirlenen hazırlık maçları ve özel turnuvalara yeni ilaveler olduğunu belirttiler. Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu takımın 13 Eylül tarihine kadar günde çiftk çalışma programına devam edeceğini söyleyerek 14 Eylül tarihinde başlayacak olan Uşak Turnuvası ile yoğun hazırlık maç programının başlayacağını hatırlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.