Selçuk tura kilitli 


Selçuk tura kilitli 


Torku Selçuk Üniversitesi, Konya’daki hazırlıklarını tamamladı ve dün sabah İstanbul’a gitti. Hazırlıklarına burada devam edecek olan temsilcimiz, 2. turu geçerek finale kalmak istiyor

Sarı-mavililer Final Four yolundaki son engel olan FMV Işıkspor ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı maç için bugün sabah uçakla İstanbul a gidiyor. Hazırlıklarına İstanbul da devam edecek olan temsilcimizde tek hedef Konya ya avantajlı bir skorla dönmek

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Çeyrek Final Turu öncesinde geri sayım başlarken temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, maç öncesi Konya’da ki hazırlıklarını tamamladı. Dün Başantrenör Hasan Özmeriç yönetiminde yapılan antrenmanda tüm oyuncular yer alırken, taktik ağırlıklı geçen çalışmada basketbolcuların hırsı ve isteği sevindirdi. Oldukça moralli olan ekibimiz, FMV Işıkspor ile deplasmanda oynayacağı maç için bu sabah İstanbul a gidecek.
Bugün sabah takımı İstanbul a uğurlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, takımın bu turu da geçip adını Final Four’a yazdırması için kolları sıvadı. İstanbul a tam kadro çıkarma yapma hazırlığında olan yöneticiler maç öncesi teknik heyet ve oyuncuların Akhisar Belediyespor galibiyetleri ve tur primini de ödeyeceği öğrenildi. Bu arada İstanbul’a taraftar da götürülmesi kararı alındı. Temsilcimizi desteklemek isteyen sporseverler için otobüsler ayarlanıyor.
FMV Işıkspor ile çok zorlu maçlara çıkacak olan Sarı-mavili ekibimizde teknik heyet ve oyuncular galibiyete kenetlenmiş durumda. Işıkspor u İstanbul’da yenerek Konya ya avantajlı bir skorla dönmenin hesabını yapan ekibimizde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. 2 galibiyet alan takımın Final Foura kalacağı çeyrek finalde FMV Işıkspor-Torku Selçuk Üniversitesi eşleşmesinde saha avantajı İstanbul ekibinde. Takımlar arasında ilk maç cumartesi günü saat 13.00’te İstanbul Işık Spor Okulları Ayazağa Kampüsü nde oynanacak. Rövanş maçı ise 14 Nisan Çarşamba günü saat 17.00 de Konya da oynanacak. Gerek duyulması halinde ise 3. maç 17 Nisan Cumartesi günü yine İstanbul da oynanacak.    
ÇEYREK FİNAL, 9 NİSANDA BAŞLIYOR
Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Çeyrek Final Turu, 9 Nisan Cuma günü oynanacak Hacettepe Üniversitesi-Gelişim Koleji karşılaşmasıyla başlayacak. Dört eşleşmede 2 galibiyete ulaşan takımın Yarı Finale yükseleceği Çeyrek Final Turunda 10 Nisan Cumartesi günü 3 maç yapılacak ve ilk müsabakalar tamamlanacak. Çeyrek Final Turu’nda ikinci karşılaşmalar da 13-14 Nisan tarihlerinde oynanacak. Takımların ikişer müsabaka sonunda birbirlerine üstünlük kuramamaları durumunda ise Yarı Final Turu’na kalacak ekipler 16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak üçüncü maçlarla belirlenecek.
TB2L Çeyrek Final Turu programı şu şekilde: 9 Nisan Cuma 17:45 Hacettepe Üniversitesi - Gelişim Koleji (Hacettepe Üni. Spor Salonu) 10 Nisan Cumartesi 13:00 Fmv Işık - Selçuk Üniversitesi (Fmv Işık Spor Salonu) 16:00 Trabzonspor - Genç Telekom (19 Mayıs Spor Salonu) 17:00 Olin - Vestel (Mimar Sinan Spor Salonu) 13 Nisan Salı 14:30 Gelişim Koleji - Hacettepe Üniversitesi (Gelişim Koleji Spor Salonu) 14 Nisan Çarşamba 16:00 Genç Telekom - Trabzonspor (Ankara Atatürk Spor Salonu) 17:00 Selçuk Üniversitesi - Fmv Işık (Torku Arena) 18:30 Vestel - Olin (Manisa Atatürk Spor Salonu)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.