Selçuk TED’e yenildi

Selçuk TED’e yenildi

Torku Selçuk Üniversitespor Ankara’da katıldığı turnuvada oynadığı ilk maçını kaybetti. Sarı-mavili ekip TED Ankara Kolejliler’e 61-50 mağlup oldu

Anakara’da düzenlenen 4’lü turnuvada ter döken sarı-mavililer önemli oyuncularının oynamadığı maçta TED Ankara Kolejliler e 11 sayı farkla 61-50 mağlup oldu. İlk yarıda etkili bir performans ortaya koyan temsilcimiz ikinci yarıda oyundan düştü Ankara’da TED Koleji’nin düzenlediği turnuvada mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi turnuvadaki ilk maçta ev sahibi takıma 61-50 mağlup oldu. Erhan Yetim, Cihad Şahin, Emrah Şimşek ve yeni transfer Fırat Aydemir’in oynamadığı maçta sahaya 9 kişilik kadro ile çıkan, hafif sakatlığı bulunan Murat Yolcu’yu da çok fazla kullanamayan Sarı-mavili ekip rakibi karşısında ilk iki periyotta etkili bir basketbol oynadı. İlk periyodu 14-12 önde kapatan temsilcimiz ikinci periyotta da Melih-Salih-Onat üçlüsüyle hücumda etkili oldu ve soyunma odasına 30-27 önde girdi. Ancak yorgunluk ve kadro darlığının sıkıntısı ikinci yarıda kendisini gösterirken, ekibimiz 49-41 geride girdiği son çeyrekte de etkili olamadı ve sahadan 11 sayı farkla 61-50 yenik ayrıldı.
Öte yandan turnuvanın ilk maçı ise Hacettepe Üniversitesi ile Gelişim Koleji arasında oynandı. Bu maçta 76-71'lik skorla galip gelen taraf Hacettepe Üniversitesi oldu. Yaklaşık iki aydır lige hazırlandıklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Kalyoncu, Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmekteyiz. Artık lig öncesi son rötuşları yapıyoruz. Ankara’da katıldığımız ve akabinde bizim ev sahipliğimizde gerçekleştirilecek hazırlık turnuvasıyla birlikte lige büyük ölçüde hazır olacağız. Yerli transferimizi bitirdik. Şimdi bir tek yabancı eksiğimiz kaldı. Bunun için yoğun bir şekilde arayışlarımız sürüyor. 3-4 tane isim belirledik. Muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde takıma maksimum düzeyde katkı sağlayacağına inandığımız yabancı oyuncuyu aramıza dahil edeceğiz dedi. Üst üste iki maçta da mağlup olan Torku Selçuk Üniversitesi TED Kolejliler önünde Onat Akış, Hakan Üsküplü, Murat Yolcu, Melih Kabakçı, Sertay Gürsu, Kaan İşbilen, Emre Boztepe, Salih Uğraşan, Mustafa Ünlü ile mücadele etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.