Selçuk son sınavına çıkıyor

Selçuk son sınavına çıkıyor

Torku Selçuk Üniversitesi lig öncesi son hazırlık maçlarını bugün ve yarın TB2L A Grubunun iddialı takımlarından Uşak Üniversitesi ile oynayacak. Torku Arenada oynanacak karşılaşma saat 17.00de başlayacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde lig öncesi son çalışmalar yapılıyor. Sezonun ilk maçını 16-17 Ekim tarihlerinde deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi ile oynayacak olan Sarı-mavili ekip lig öncesi son hazırlık sınavlarını bugün ve yarın Uşak Üniversitesi ile oynayacak. TB2L A Grubunda zirvenin en iddialı takımlarından birisi olan ve kadrosuna kattığı önemli isimlerle dikkat çeken Uşak temsilcisi ile ilk maç bugün saat 17.00de Torku Arenada oynanacak. Takımlar  yarın ise saat 14.00te karşı karşıya gelecek.
Torku Selçuk Üniversitesi Baş antrenörü Ayhan Kalyoncu, lig öncesi son sınavlarını Uşak Üniversitesi ile oynayacaklarına dikkat çekerek, “Artık hazırlık döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. 16 Ekimde başlayacak sezon öncesi son çalışmalarımızı yapıyoruz. Uşak Üniversitesi maçlarının ardından eksikleri gidermeye yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Takımımız iyi yolda ve sezona büyük ölçüde hazır. Turnuva maçlarında bölüm bölüm çok iyi oynadık. Bizim için hazırlık maçlarında alınan sonuçlar değil, oyuncuların sahada neler yaptığı önemli. Uşak maçlarında da tüm oyuncuları değerlendirmeye çalışacağız” dedi.
Yabancı oyuncunun da takıma dahil olmasıyla birlikte daha etkili bir takım olacaklarına dikkat çeken Kalyoncu, “Cihad Şahin’in sakatlığı sürüyor. Erhan Yetim ise büyük olasılıkla Uşak maçlarında oynayacak. Bunun dışında eksiğimiz kalmadı. Konya’ya davet ettiğimiz Amerikalı oyuncu James Peters’i de Uşak Üniversitesi maçlarında görme imkanı bulacağız. Bize fayda sağlayacağına kanaat getirirsek bu oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. Aksi takdirde listedeki diğer isimlere yöneleceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.