Selçuk seriyi sürdürdü

Selçuk seriyi sürdürdü

İstanbul Büyükşehiri farklı mağlup eden Selçuk Üniversitesinde yüzler gülüyor. İç sahadaki yenilmezliğini 3 maça taşıyan sarı-mavililer, deplasmanda lider Trabzonu yenmenin hesaplarını yapıyor



Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitespor evinde kazanmaya devam ediyor. Ligin 4. haftasına dahil maçta kendi sahasında ve seyircisi önünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayan temsilcimiz baştan sona önde götürdüğü ve yalnızca 3. periyodun ortalarında bir kez yenik duruma düştüğü maçta İstanbul temsilcisini son periyottaki etkili oyunuyla farklı mağlup ederek sahasındaki kazanma geleneği sürdürdü.
Maçın özellikle son periyodunda Yunus, Meeking ve İbrahim’in skorer oyunuyla rakibe göz açtırmayan sarı-mavililer, güçlü rakibini 21 sayı farkla 86-65 mağlup ederken, gözünü de zirveye dikti. Yunus’un yıldızlaştığı maçta Antonio Meeking 26 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. 8 puanlı lider Trabzonspor’un ardından 7 puanla 4. sırada haftayı tamamlayan temsilcimizde, moraller yerinde.
Üniversitespor Antrenörü İsmail Beleş, zorlu maçın ardından yaptığı değerlendirmede, haftalar geçtikçe daha iyi oynadıklarını söyledi. Lig hazırlıklarına geç başladıklarını ve bu nedenle lige adapte süresinin olduğunu ifade eden Beleş; “Ancak bu süreci beklediğimizden çabuk aştığımız için mutluyuz. Özellikle kendi evimizde başarılı sonuçlar alarak taraftarlarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Hedefimiz olan Beko Basketbol Lig’i için bu başarımızı dışarıda oynayacağımız maçlara da taşımamız gerekiyor. Bunun bilinci ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha iyi bir takım olarak Konya’nın yüzünü güldüreceğimizi düşünüyorum.
Büyükşehir önünde aldığımız farklı galibiyet bize çok büyük moral verdi. Ayrı ortaya koyduğumuz oyun ise gelecek için umut vaat ediyor. Büyükşehir maçı geride kaldı ve şimdi ise tek düşüncemiz önümüzde oynayacağımız Trabzon maçı. Rakibimiz ligde lider durumda bulunuyor. Zirvede yolumuza devam etmek için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Her iki ekip içinde oldukça zorlu geçeceğini düşündüğüm bir maç olacak. İnşallah kazanan ve gülen taraf biz oluruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.