Selçuk Nesil önünde

Selçuk Nesil önünde

Gençlik önünde aldığı farklı galibiyetle moral bulan Selçuk Üniversitesi bugün Yeni Nesil ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle çıkışını sürdürmek

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubunda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, bugün İstanbul deplasmanında Yeni Nesil ile karşı karşıya gelecek. 30 puanla 3. sırada bulunan temsilcimiz Üniversite’nin son sırada bulunan yeni Nesil ile oynayacağı maç Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmada Mesut Dağhan ve Kamil Gürsoy hakem ikilisi görev yapacak.

Düzce Gençlik’i farklı mağlup ederek moral bulan Selçuk Üniversitesi, bugün oynayacağı maçtan evine galibiyetle dönerek iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde her hangi bir eksik bulunmuyor. Öte yandan sarı-mavililer Antalya’da oynadığı iki hazırlık maçında moral kazandı.
Antalyada Beko Basketbol Liginin iki güçlü temsilcisi ile özel maçta karşı karşıya gelen Sarı-mavililer, sergilediği performans ile gelecek adına umut verdi. İlk maçta Kepez Belediyesi ile karşılaşan ve rakibine 86-73 yenilen Selçuk Üniversitesi, sakatlığı bulunan Hakan Üsküplü ve Yunus Akçayın forma giymediği ikinci maçta ise Antalya Büyükşehir Belediyesine 61-52 mağlup oldu.
Antalya’da çok faydalı iki hazırlık maçı oynadıklarına dikkat çeken Basketbol Şube sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, Yaklaşan Play-Off maçları öncesinde oyun şablonumuzun oturması açısından Antalyaya giderek iki hazırlık maçı oynadık. Beko Basketbol Liginde mücadele eden rakiplerimize yenildik ama bizim adımıza ortaya konulan performans umut vericiydi. Her iki maçta da zaman zaman güzel işlere imza attık. Fırsat buldukça böylesi maçlar oynayıp, oyun sistemimizi iyice oturtmak arzusundayız  dedi.
Öte yandan Selçuk Üniversitesinde yabancı oyuncu arayışları tüm hızıyla sürüyor. Bazı isimlerle temas kuran sarı-mavililerin Amerikalı bir oyuncu ile anlaşma imzalaması bekleniyor. Transferde son saatlere girdiklerine dikkat çeken Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü İdari Menajeri Yaşar Berber, Hocamızın isteği doğrultusunda Amerikalı bir oyuncu ile kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Temas kurduğumuz bazı isimler var. Umuyorum ki arayışlarımız mutlu bir şekilde tamamlanacak ve kadroyu kaliteli bir yabancı ile güçlendireceğiz diye konuştu.
19 HAFTA HEYECANI DÜN BAŞLADI
Öte yandan Ligde 19.hafta heyecanı dün oynanan 5 karşılaşma ile start aldı. TBB2L’de dün, T.E.Dağcılık–Optimum TED Ankara Kolejliler, Gelişim Koleji–Beykoz, İTÜ–Genç Banvitliler, Pertevniyal–Ormanspor, Hacettepe Üniversitesi–Trabzonspor Basketbol karşı karşıya geldi. Ligde 19. hafta maçları bugün oynanacak 5 ve yarın oynanacak 2 maç ile tamamlanacak. Karşılaşmaların programı ise şöyle: Bugün: 14.00 Yeni Nesil–Selçuk Üniversitesi (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 14.30 Erçelik Pamukkale Üniversitesi–Yeşilyurt (Dokuzkavaklar Hasan Güngör S.S.) 15.00 Vestel–Final Spor (Atatürk Spor Salonu) 16.00 Genç Telekom–Olin (Atatürk Spor Salonu) 18.00 Akhisar Belediyesi–Akçakoca Poyraz (Akhisar Spor Salonu) Yarın: 16.00 Düzce Gençlik–İstanbul Bş. Bld. (18 Temmuz Spor Salonu) 16.00 Uşak Belediyesi–FMV Işık (Atatürk Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.