Selçuk moral depoladı

Selçuk moral depoladı

Selçuk Üniversitespor Uşak Üniversitesi ile evinde oynadığı ilk hazırlık maçını 84-77 kazanarak moral buldu. Sarı-mavili yönetim tam kadro maçı tribünden izleyerek takımı yalnız bırakmadı

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi lig öncesi son hazırlık sınavlarını TB2L A Grubunun güçlü ekiplerinden Uşak Üniversitesi ile oynuyor. Rakibini Konya da ağırlayan temsilcimiz ilk maçı 7 sayı farkla 84-77 kazandı.
Torku Arenada oynanan maça çok etkili başlayan Torku Selçuk Üniversitesi pota altından ve dış atışlarla bulduğu sayılarla daha ilk dakikadan itibaren skor avantajını eline geçirdi. İlk periyodu 25-12 önde kapatan Sarı-Mavililer, ikinci periyotta rakibine 22 sayı şansı tanısa da buna 19 sayıyla karşılık verdi ve soyunma odasına 10 sayı farkla 44-34 önde girdi. İkinci yarıda da tempolu geçen karşılaşmada takımlar karşılıklı sayılar üretmeye devam etti. Üçüncü periyodu 65-57 önde kapatan Torku Selçuk Üniversitesi son periyotta savunmada zaman zaman sıkıntı yaşasa da deneyimli oyuncularının skor üretmeye devam etmesiyle maçı 84-77 kazandı. Lig öncesi moral kazanan temsilcimizde kasıklarında yırtık bulunan ve bir süre sahalardan uzak kalacak Cihad Şahin bu maçta forma giyemedi. Trabzonspor’dan transfer edilen ve ilk kez Torku Selçuk Üniversitesi forması giyen Fırat Aydemir kaydettiği 20 sayı ile kalitesini ispatlarken, sahanın da en skorer ismi oldu.
YÖNETİCİLER TRİBÜNDEYDİ
Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi, takımı Konya’da oynanan ilk hazırlık maçında takımı yalnız bırakmadı.
Basketbolda Konya’yı en üst düzeyde temsil eden ve bu sezon Beko Basketbol Ligine yükselme hedefinde olan Torku Selçuk Üniversitesi, 2010-2011 sezonu öncesi kendi sahasında ilk maçını oynadı. Hazırlık maçında Uşak Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Sarı-mavili ekip rakibini 84-77 yenerek moral bulurken, Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri de çekişmeli geçen maçı takip etti. Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut, 2. Başkan Zeki Çimen, Başkan Yardımcıları Hüseyin Sarıköse, İbrahim Çınar, Ali Arıkoğlu ve Okay Tınkır, As Başkan Hasan Özdemir, Basın Sözcüsü Güven Öten, Reklam-İletişim-Pazarlama Koordinatörü Mustafa Baykan, Genel Sekreter Tayfun Yenikaynak, Basketbol Şube Sorumluları Bülent Kaftanoğlu, İsmail Kara ve Av. Fatih Ekizer, Proje ve Kaynak Sorumlusu Ahmet İzgi, Akreditasyon ve Salon Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. M. Yavuz Tezcan ile Uğur Özteke müsabakayı baştan sona heyecanla izlediler. Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut maç sonunda yaptığı açıklamada takımın iyi yolda olduğunu ve gelecek hafta sonu başlayacak olan 2010-2011 sezonuna hazır olduklarını ifade ederken, sergilenen başarılı performanstan dolayı teknik kadro ve oyuncuları kutladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.