Selçuk moral buldu

Selçuk moral buldu

Torku Selçuk Üniversitespor’da Beykoz karşısında alınan galibiyet yüzleri güldürdü Baş antrenör Altar Tunçkol Beykoz’un rakipleri olmadığını söyledi

TB2L B grubunda a aldığı sürpriz yenilgiler ile kamuoyunda beklenmedik şoklar yaşayan Torku Selçuk Üniversitesi Beykoz galibiyetiyle taraftarıyla barıştı. Sarı-Mavili takımın teknik heyeti ve sporcuları her geçen hafta istenilen seviyeye gelmenin rahatlığı içerisinde gelecek adına umut verdiler.
Beykoz karşısında maçı kazanmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen baş antrenör Altar Tunçkol şampiyon olmak için daha çok çalışmaları gerektiğini ifade etti. Tecrübeli çalıştırıcı Tunçkol “Bu takım gerçekten çok iyi oyunculardan kurulu. Ama biz şampiyon olmak istiyorsak hedefimiz Beko Basketbol ligi ise kendimizi ve rakiplerimizi iyi analiz edip teşhisleri de doğru koymak gerekir. Şu anda istenilen seviyede değiliz. Takım olabilme yolunda çalışıyoruz. Ancak hedefi yakalayabilmek rakiplerimiz ile aramızda ki farkı kapatmak için basamakları bir bir değil iki iki çıkmak durumundayız. Daha açık bir ifade ile daha çok ekmek yemek durumundayız. Tabii şunu da rahatlıkla ifade edebilirim ki bizim tek hedefimiz şampiyonluk bunu da sonunda başaracağız. Ama dediğim gibi çok çalışmak zorundayız. Sezon başından bu yana açılan fark kapatılmalı” dedi.
Maçta kaybedilen top fazlalığı ve boş dönülen hücumlar ile ilgili olarak da Tunçkol “Bu boş hücumlar ve top kayıpları takımımız karşılaşmanın başından itibaren oyunu önde ve rahat götürmesinden kaynaklandı. Oyun rahat olunca da böyle basketbol adına kötü istatistikler ortaya çıkar” dedi.    
ONAT: EKSİKLERİMİZİ GİDERİYORUZ
Sarı-mavililerin tecrübeli oyuncusu Onat Akiş her geçen hafta daha iyi olduklarını söyledi. Torku Selçuk Üniversitesinin Beykoz’u 76-54 yendiği maçta Çalişkanlığı ile göz dolduran Onat Akiş  karşılaşma sonrası müsabakayı kazanmanın mutluluğuna rağmen, hala tam olarak hazır olmadıklarını ifade etti. Mevcut kadronun tek hedefinin şampiyonluk olduğunun altını çizen Onat “Ben ve takım arkadaşlarımda Konya’ya şampiyonluk mutluluğu yaşamak için geldik. Ama çok şansız haftalar ve maçlar yaşadık. Elbette bunlarda bizlerinde büyük kusurları oldu. Ama artık geçmişe bakmadan hep önümüze bakıyoruz. Teknik heyette bir değişiklik yaşandı. Altar hoca bu ligin çok üstünde Türk basketbolunda oyunculuğu ve teknik adamlığı ile kendisini kabul ettirmiş marka bir isim. Ama biz hocamızla şu anda uyum aşamasındayız. Hem hocamız bize hem de biz hocamıza alışmaya birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Torku Selçuk Üniversitesinin camia yönetim teknik heyet ve sporcuları olarak tek bir ortak hedefi var oda Beko Basketbol ligidir. Çok çalışarak bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Beykoz maçı ile moral bulduk. Daha da iyi olacağız” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.