Selçuk Kepez’e hazır

Selçuk Kepez’e hazır

Torku Selçuk Üniversitesi Kepez Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Sarı-mavililer zorlu maçı kazanarak 3. maçından da galibiyetle ayrılmak ve yoluna emin adımlarla devam etmek amacında

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda karşı karşıya geleceği Kepez Belediye maçını galibiyetle tamamlamak istiyor. Ligdeki ilk iki sınavından alnının akıyla ayrılan sarı-mavili ekip güçlü rakibi Kepez Belediye karşısında da galibiyet mücadelesi verecek.
Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan sarı-mavililer, bugün Antalya’ya giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye çekilecek. Takımda moraller yerinde. Teknik kadro ve oyuncular galibiyete kenetlenmiş durumda. Sakatlıkları devam eden Murat Yolcu ile Cihad Şahin’in durumları maç saatinde netlik kazanacak. 3 puanlı 7. sıradaki Kepez Belediyespor ile 4 puana sahip Torku Selçuk Üniversitesi arasındaki zorlu karşılaşma yarın saat 17.00’de oynanacak. Kepez Belediye Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek karşılaşmayı Orkun Yurtdaş, Cenk Saraçoğlu ve Cenker Arslan hakem üçlüsü yönetecek. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Takım olarak şampiyonluk hedefiyle başladığımız sezona iyi bir giriş yaptık. İTÜ ve Gelişim Koleji galibiyetlerine Kepez’i de eklemek istiyoruz” dedi.
Yeni bir takım olmalarına ve henüz tam olarak hazır olmamalarına karşın lige iyi bir giriş yaptıklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Sezon öncesi güçlü bir takım oluşturup, hedefimizi Beko Basketbol Ligi’ne çıkmak olarak belirlemiştik. Bu hedef doğrultusunda sezona iyi başlamak çok önemliydi. Biz de takım olarak başarıya kenetlenip önce İTÜ’yü ardından da ilk iç saha maçımızda Gelişim Koleji’ni yendik. Takımımız günden güne daha iyi bir seviyeye geliyor. Takımda taşlar yerine oturuyor ve hepsinden daha önemlisi Torku Selçuk Üniversitesi artık kolej takımı hüviyetine bürünüyor. Gelişim Koleji maçının ikinci yarısında olduğu gibi etkili savunma yaparsak lige yenemeyeceğimiz takım yok. Biz teknik kadromuza ve oyunculara güveniyoruz. Bu takım sezon sonunda Beko Basketbol Ligi hedefine ulaşacak” dedi. 
Kepez Belediyesi ile zorlu bir sınava çıkacaklarına da dikkat çeken Kaftanoğlu, “Rakibimiz ligin en çok yatırım yapan takımlarından birisi. Zor bir maç olacak. Özellikle geçen hafta Kepez’in yenilmiş olması maçın zorluk düzeyini iyice arttırıyor. Biz sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacağız. İlk düdükten son düdüğe kadar mücadelemizi yapacağız. İnşallah kazanıp 3’te 3 yaparız” diye konuştu.
Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli oyuncusu Hakan Üsküplü, ligde ilk iki haftayı galibiyetle kapattıklarını, bu sezon geçen seneden daha başarılı olmak istediklerini söyledi. Kepez Belediyespor maçını da kazanacaklarını söyleyen Hakan Üsküplü, “Kepez Belediye güçlü bir rakip ama biz de iyi bir takımız. Moralimiz yerinde. Torku Selçuk Üniversitesi kolay teslim olmayan, savaşan ve bu tip maçları oynamayı hedef seçmiş bir takım. İyi basketboldan taviz vermeden, kendi gücümüzü yukarıya çekerek oynamaya çalışacağız. Hedefimiz kesinlikle şampiyon olup Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.