Selçuk Kepez virajında

Selçuk Kepez virajında

TB2L final grubu 2. tur karşılaşmaları bugün Eskişehirde başlıyor

Grubun İstanbul ayağını 1 galibiyet 3 yenilgi ile üçüncü sırada tamamlayan Selçuk Üniversitesi, 2. tur ilk maçında bugün Kepez ile karşı karşıya gelecek

 

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek iki takımın belirleneceği TB2L final grubu 2. tur karşılaşmaları bugün Eskişehir’de start alıyor. Final grubunun İstanbul ayağını 1 galibiyet 3 yenilgi ile üçüncü sırada tamamlayan sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 2. tur ilk maçında Kepez Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak. Maç saat 18.00’de başlayacak. Hacettepe Üniversitesi-Genç Banvitliler maçı ise 15.30’da start alacak. İstanbul’daki ilk maçta rakibini mağlup eden Torku Selçuk, bugün de kazanarak Beko Basketbol Ligi iddiasını sürdürmek istiyor.

TB2L final grubu ikinci devre karşılaşmalarına Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Bugün başlayacak olan heyecan 8 Mayıs Pazar günü sonlanacak ve 2011-2012 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek iki takım da belli olacak. Final Grubunun 2. devre maç programı şu şekilde:  Bugün Hacettepe Üniversitesi-Genç Banvitliler, Kepez Belediyesi-Selçuk Üniversitesi. Yarın: Genç Banvitliler-Kepez Belediyesi, Selçuk Üniversitesi-Hacettepe Üniversitesi. 8 Mayıs Pazar Selçuk Üniversitesi-Genç Banvitliler, Hacettepe Üniversitesi-Kepez Belediyesi.

Hazırlıklarını Eskişehir’de yapan ve dün gerçekleştirdiği ter idmanının ardından kampa giren Torku Selçuk Üniversitesi’nde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Ayrıca sarı-mavili temsilcimizde idmanların yanı sıra sporculara mental anlamda da destek verildi. Oyuncuların zorlu maçlara daha rahat ve kafa olarak daha hazır çıkmaları için üniversite bünyesinden Kişisel Gelişim ve Motivasyon Uzmanı’nı görevlendiren sarı-mavili ekip ayrıca takımın Eskişehir'deki maçlarda yeterli tribün desteği alması için de gerekli çalışmayı yaptı.

ÜNİVERSİTE’YE MORAL DESTEĞİ

Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla zorlu maçların hazırlıklarını tamamlayan Selçuk Üniversitesi mental anlamda da destek görecek. Oyuncuların zorlu maçlara daha rahat ve kafa olarak daha hazır çıkmaları için üniversite bünyesinden Kişisel Gelişim ve Motivasyon Uzmanını görevlendiren sarı-mavili ekip ayrıca takımın Eskişehir’de ki maçlarda yeterli tribün desteği alması için de düğmeye bastı. Konya'dan Eskişehir'e çok sayıda üniversite öğrencisi götürecek olan sarı-mavili yönetim kurulu, Konya’da ve İstanbul’da takıma destek olan Konyaspor'un taraftar grubu Nalçacılılar’ı Eskişehir’e götürecek.

İlk devre maçları sonucunda avantajı Genç Banvitliler ve Hacettepe Üniversitesi’ne kaptırdıklarına dikkat çeken Selçuk Üniversitesi yöneticileri, İstanbul’da ki karşılaşmadan gerekli desteği çıkardıklarını söyledi. Eskişehir’de daha güçlü, daha istekli bir Selçuk Üniversitesi’nin olacağına dikkat çeken yönetim kurulu; “Teknik kadro ve oyuncularla sürekli iletişim halindeyiz. Kepez maçıyla birlikte ikinci yarı müsabakalarına iyi bir başlangıç yapacağız. Bu maçı kazanıp bizim için final niteliğindeki Hacettepe maçına moralli çıkmak arzusundayız. Büyük ihtimalle düğüm Hacettepe Üniversitesi ile oynayacağımız maçta çözülecek. Eğer Hacettepe ilk devrede olduğu gibi ilk maçta Genç Banvitliler’e yenilirse Kepez ve Hacettepe karşısında alacağımız galibiyetler bizi lige çıkarmaya yetecek. Hacettepe ilk maçı kazanırsa o zaman bizim Eskişehir’de üç maçımızı da kazanmaktan başka şansımız yok. Ancak şartlar ne olursa olsun biz Beko Basketbol Ligi’ne çıkmak için son ana kadar savaşacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.