Selçuk Kepez virajında

Selçuk Kepez virajında

Lige fırtına gibi başlayan Selçuk Üniversitesi bugün Antalya deplasmanında Kepez Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kepez Belediye Spor Salonu’nda yapılacak zorlu maç saat 17.00’de başlayacak

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 3. hafta maçında bugün Kepez Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Kepez Belediye Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. İki takım içinde zorlu geçecek olan mücadeleyi Orkun Yurtdaş, Cenk Saraçoğlu ve Cenker Arslan hakem üçlüsü yönetecek. Ligdeki ilk maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Selçuk Üniversitesi, bugünkü maçtan da zaferle ayrılarak 3’te 3 yapmak istiyor.
Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’nden düştükten sonra hedefini yeniden lige yükselmek olarak belirleyen ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kuran Kepez Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Kalyoncu, “Ligde kolay maç yok. Her maç zorlu ve çekişmeli geçiyor. Zaten herhangi bir takımı hafife alırsanız yanarsınız. Biz her maça aynı ciddiyetle ve kazanma hedefiyle çıkıyoruz. Geride kalan ilk iki maçta sergilenen performanstan memnunum. Şimdi önümüzde çok önemli ve zorlu bir maç var. Kepez Belediyesi ligin iyi takımlarından birisi. İki hedefli takımın maçı olacak. Savunmada yeterli başarıyı göstermemiz halinde kazanan taraf oluruz. Bizim takımın hücum sıkıntısı yok. Yeter ki iyi savunma yapalım kazanamayacağımız maç yok. İnşallah Kepez Belediyesi’ni de deplasmanda yenip 3’te 3 yapacağız” dedi.
Yeni bir takım olmalarına rağmen gün geçtikçe lige daha çok ısındıklarına dikkat çeken Kalyoncu, “Takımı neredeyse tamamen yeniledik. Mevkilerinin önemli isimlerini aramıza dahil ettik. İyi bir kadromuz, güçlü bir yönetim kurulumuz ve önemli bir taraftar potansiyelimiz var. Hedefimiz de belli. Selçuk Üniversitesini gerçek yeri olan Beko Basketbol Ligine taşıyacağız” diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli oyuncuları Hakan Üsküplü ve Fırat Aydemir, Kepez Belediye maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptılar. Gelişim Koleji maçındaki performansı ile ayakta alkışlanan Hakan Üsküplü, zor bir deplasmana çıkacaklarına dikkat çekerek, “Sezona iyi bir başlangıç yaptık ve iki maçımızı da kazandık. Sıra üçüncü maçı da kayıpsız geçmeye geldi. İyi oyunculardan kurulu, önemli yatırımlar yapan bir takımla karşılaşacağız. Sezonun en zorlu deplasmanlarından birisi. Hedefimiz 3’te 3 yapmak. Kepez Belediye, TED Koleji ve Hacettepe bu ligde bizim en önemli rakiplerimiz. Önemli olan da bu rakipleri mağlup etmek. Yeni bir takımımız ve muhtemelen 5. haftaya kadar takımda taşlar iyice yerine oturacak. Ancak bu süreçte yola kayıpsız devam etmek önemli” dedi.
Sezon öncesi Trabzonspor’dan alınan Fırat Aydemir ise zorlu bir lig yaşandığına dikkat çekerek, “Sezonun ilk iki haftasında ligde büyük bir çekişme yaşanacağı net bir şekilde gözlendi. Benim de bonservis sorunu nedeniyle oynamadığım ilk maçta eksiklerin de etkisiyle zorlandık. Ancak ikinci maçta daha iyi bir performans ortaya koyup Gelişim Koleji’ni mağlup ettik. Şimdi önümüzde çok daha zorlu bir Kepez Belediye maçı var. Rakibimiz güçlü ve iddialı bir takım. Son olarak Amerikalı bir guard transferi yaptılar. Zor bir maç olacak ancak kazanacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.