Selçuk kazanmak istiyor

Selçuk kazanmak istiyor

Çeyrek Final Turu’nda yarın deplasmanda FMV Işıkspor ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Çeyrek Final müsabakalarında mücadele eden Selçuk Üniversitesi, yarın deplasmanda karşılaşacağı FMV Işıkspor maçının hazırlıklarını bugün İstanbul’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde hafif bir çalışma yapacak olan Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor.

Rakiplerinden çekinmediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç, “Her iki takımda kazanmak için sahaya çıkacak. Üniversite olarak hazırlıklarımızı bugün tamamlayacağız. Hedefimiz rakibimiz karşısında iyi oyun oynayarak salondan galibiyetle ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Çeyrek Final Turu, bugün oynanacak Hacettepe Üniversitesi-Gelişim Koleji karşılaşmasıyla başlayacak. Dört eşleşmede 2 galibiyete ulaşan takımın Yarı Final'e yükseleceği Çeyrek Final Turu'nda 10 Nisan Cumartesi günü 3 maç yapılacak ve ilk müsabakalar tamamlanacak. Çeyrek Final Turu'nda ikinci karşılaşmalar da 13-14 Nisan tarihlerinde oynanacak. Takımların ikişer müsabaka sonunda birbirlerine üstünlük kuramamaları durumunda ise Yarı Final Turu'na kalacak ekipler 16-17 Nisan tarihlerinde yapılacak üçüncü maçlarla belirlenecek. TB2L Çeyrek Final Turu programı şu şekilde: Bugün 17:45 Hacettepe Üniversitesi-Gelişim Koleji (Hacettepe Üni. Spor Salonu)
Yarın 13:00 Fmv Işık-Selçuk Üniversitesi (Fmv Işık Spor Salonu), 16:00 Trabzonspor-Genç Telekom (19 Mayıs Spor Salonu), 17:00 Olin-Vestel (Mimar Sinan Spor Salonu), 13 Nisan Salı 14:30 Gelişim Koleji-Hacettepe Üniversitesi (Gelişim Koleji Spor Salonu), 14 Nisan Çarşamba 16:00 Genç Telekom-Trabzonspor (Ankara Atatürk Spor Salonu), 17:00 Selçuk Üniversitesi-Fmv Işık (Torku Arena), 18:30 Vestel-Olin (Manisa Atatürk Spor Salonu)
ÜNİVERSİTE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut’un ev sahipliği yaptığı yemekli toplantıya Federasyon MHK Temsilcileri Alper Arıkoğlu, Ali Kemal Çımagil, Federasyon temsilcisi Nami Mutlu, TORKU Selçuk Üniversitesi Spor kulübü Başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, kulüp genel menejeri Yaşar Berber ile müsabakaların teknik komiserleri ve hakemleri katıldılar. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) Yarı Final Grubu karşılaşmaları Konya’da devam ederken karşılaşmalarda görev alan yönetici hakem ve gözlemcilere en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya çalışan Selçuk Üniversitesi Rektörlük sosyal tesislerinde verilen yemekte camia ile bir araya geldi.
Gecenin ev sahipliğini yapan Rektör Yardımcısı ve Kulüp başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut Konya’nın bir bilim ve spor kenti olduğuna işaret ederek, “Basketbol Federasyonumuzun da Konya’ya bu tür etkinlikleri vererek bizleri ve şehrin spor kamuoyunu mutlu ettiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu tür güzel organizasyonlara ev sahipliği yapmanın huzuru içerisinde başta Başkan Turgay Demirel’e, Federasyon yetkililerine ve Konya İl temsilcisi ve MHK Üyesi Alper Arıkoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.