Selçuk ‘Işık’ arıyor

Selçuk ‘Işık’ arıyor

Çeyrek final maçının ilkinde rakibini deplasmanda mağlup etme başarısı gösteren Torku Selçuk Üniversitesi, bugün evinde FMV Işıkspor ile 2. randevuya çıkıyor. Temsilcimizin hedefi Final-Four biletini almak

Beko Basketbol Ligi’ne yeniden yükselebilmenin çabasını veren Torku Selçuk Üniversitesi, çeyrek final maçında bugün FMV Işıkspor ile 2. randevuya çıkıyor. Torku Arena Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma Saat 17.00’de başlayacak, Mücadeleyi, Ruhi Nezihi Soydan ve Ozan Gönen hakem ikilisi yönetecek. Her hangi bir eksiği bulunmayan sarı-mavililerin tek hedefi çeyrek final serisinde durumu 2-0s yaparak Final-Four vizesi almak.

Takımda sakat oyuncu olmadığını belirten Selçuk Üniversitesi antrenörü Hasan Özmeriç, “Bu maçta da galip gelerek final-four biletini kesmek istiyoruz. Ancak rakibimizin gücünü ve iddiasını çok iyi biliyoruz. Gevşemeden ilk maçta aldığımız galibiyeti unutarak maça çıkıp kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tabii bu maçta da en büyük kozumuz seyircimiz olacak. Galibiyetler bile seyircimiz ile güzel oluyor. Selçuk Üniversitesi öğrencisinin o muhteşem tribün desteğini Işıkspor maçında yanımızda görmek arzusundayız. Takımda sakat ve eksik oyuncumuz yok. Sporcularımız büyük bir moralle bu maça konsantre oluyorlar. Bu maçı da kazanarak artık Yozgatı düşünmek istiyoruz” dedi.
YÖNETİMDEN TARAFTARA ÇAĞRI
Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi bugün saat 17.00 de başlayacak olan Selçuk Üniversitesi-Işıkspor maçı için tüm spor camiasını maça takıma destek olmaya çağırırken “Bu tarihi günde rakibimizi yenerek final-foura kalan ilk takım olmak istiyoruz” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi Spor kulübü yönetimi bugün oynanacak olan Işıkspor maçı için tüm taraftarları ve spor camiasını takıma destek olmaya çağırdı. Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut başkanlığında toplanan yönetim takımın bu maçı kazanarak takımın final- foura kalacağına inandıklarını söyleyerek:
İstanbul’da oynanan ilk maçta teknik heyet ve sporcularımız yüreklerini sahaya koyarak maçı kazanmayı bilmelerinin ardından bugün oynayacağımız maçta da aynı inançla durumu 2-0 yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Ancak kritik ve zorlu bu maçta tüm spor camiasını öğrencilerimizi yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bugüne kadar tribün desteği ve coşkuları artık basketbol camiasında örnek olarak gösteriliyor. Bu gücü ve birlikteliğimizi bir kez daha gösterme günü gelmiştir. Bugün saat 17.00 de Torku Arena’da başlayacak karşılaşmada rakibimizi yenerek final-foura çıkacağız’ dediler
ŞEKERSPOR’DAN TRİBÜN DESTEĞİ     
Şekerspor yönetimi Torku Selçuk Üniversitesi’nin bugün oynayacağı kritik maç için Şekersporlu futbolcuların yöneticilerin ve teknik heyetin tam kadro halinde bu maça giderek destek olacaklarını açıkladılar. Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada özetle “Kardeş takım Torku Selçuk Üniversitesi’nin böylesine önemli bir maçında bizde tribünde ki yerimizi alarak onların yanında olduğumuzu ispatlayacağız. Konya tüm branşlarda yeniden bir üst lige çıkarak eski güzel günlerine kavuşacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.