Selçuk Gelişim’e bileniyor

Selçuk Gelişim’e bileniyor

Selçuk Üniversitesi, 2. haftada cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Gelişim Koleji maçının hazırlıklarına başladı. Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, puan kaybı yaşamak itemediklerini söyledi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, sezonun ikinci haftasına dahil cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Gelişim Koleji maçının hazırlıklarına başladı. 2010-2011 sezonuna deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 76-74 yenerek başlayan sarı-mavili ekip Gelişim Koleji ile oynayacağı sezonun ilk iç saha maçını da kazanmak istiyor. Bir günlük iznin ardından dün Başantrenör Ayhan kalyoncu gözetiminde çalışmalarına start veren ekibimizde moraller oldukça yüksek. Torku Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli oyuncusu ve takım kaptanı Murat Yolcu, kötü başladıkları İTÜ maçını son periyotta lehlerine çevirmeyi başardıklarına dikkat çekerek, ‘İstanbul Teknik Üniversitesi maçında çok kötü oynadık. Özellikle ilk üç periyotta istediklerimizi gerçekleştiremedik. Savunmada ve hücumda yapılan hatalar neticesinde farklı yenik duruma düşsek de inancımızı yitirmeyerek son periyotta müthiş bir enerji ile sahaya çıktık ve maçı kazandık. Biz yeni bir takımız ve takımda taşların yerine oturması için belli bir süreye ihtiyaç var. Ama önemli olan bu geçiş süresinde kazanmak özellikle de kötü oynadığımız maçlarda alınacak galibiyetlerin büyük önemi var. İnşallah Gelişim Koleji maçıyla birlikte daha etkili oyun ortaya koyacağız. Sezonun ilk iç saha maçını da kazanmak ve 2’de 2 yapmak istiyoruz. Taraftarımızı bu maça bekliyoruz’ dedi.
ÜNİVERSİTE İÇ SAHADA KAYIP İSTEMİYOR
Maç öncesi hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren ekibimizde sakatlığı sebebiyle ilk maçta forma giyemeyen Cihad Şahin in tedavisi sürerken, Trabzonspor dan transfer edilen Fırat Aydemir in lisansının çıkarılması için bordo-mavili ekiple temaslar sürüyor. Lige galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf olmak istediklerine dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, “İTÜ deplasmanında sıkıntı yaşamamıza rağmen maçı kazanmayı bildik. Şimdi önümüzde çok daha zorlu Gelişim Koleji maçı var. Şampiyonluğa giden yolda iç sahada puan kaybı istemiyoruz. Gelişim Koleji ile oynayacağımız zorlu maçı kazanacak güçteyiz. Hazırlıklarımız moralli bir şekilde sürüyor. Umuyorum ki cumartesi günü Torku Arenada kazanan biz olacağız ve 2 de 2 yaparak yolumuza moralli bir şekilde devam edeceğiz dedi.   
Arıkoğlu, takımda taşların giderek yerine oturduğuna dikkat çekerek, ?Mevkilerinin önemli oyuncuları arasında yer alan isimleri transfer ettik. Şampiyonluk yolunda iddialıyız ve başta teknik kadromuz olmak üzere tüm ekibimize güveniyoruz. Takımda taşlar yerine oturmaya başladı. Uyum sorununu tam olarak aştığımız durumda çok daha iyi olacağız” diye konuştu.
Arıkoğlu son olarak taraftara seslenerek, Torku Arena’da Cumartesi günü saat 16.00da oynanacak maça tüm sporseverleri davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.