Selçuk, Gelişim önünde

Selçuk, Gelişim önünde

Sezona İstanbul Teknik Üniversitesini 76-74 yenerek moralli başlayan Selçuk Üniversitesi, bugün taraftarları ile buluşuyor. Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizin tek hedefi 2’de 2 yapmak

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 2. haftasında bugün taraftarları ile buluşuyor. Lige İTÜ galibiyeti ile başlayarak moral bulan temsilcimiz, Gelişim Koleji’ni konuk ediyor. Torku Arena’da oynanacak olan zorlu mücadele Saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmada Fatih Uslu, Serkan Gürtuna ve Murat Kuşcu hakem triosu görev yapacak.
Sezona İstanbul Teknik Üniversitesini deplasmanda 76-74 yenerek başlayan sarı-mavili ekip ikinci maçını da kazanıp yoluna emin adımlarla devam etmenin hesabını yapıyor. Maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan ekibimizde eksik bulunmuyor.
Gelişim Koleji ile zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Kalyoncu; “Çok çetin ve zorlu geçecek bir maratondayız. Birbirinden güçlü ve iddialı takımların yer aldığı grubumuzda daha ilk haftadan müthiş bir çekişme başladı. Geçen hafta İstanbul deplasmanında zorlu bir sınav verdik. Bu hafta yine önemli bir maç oynayacağız. Rakibimizin kadro kalitesi ve gücü ortada. Zor bir maç olacak. Ancak biz kendimize güveniyoruz. İyi hazırlandığımız bu maçı kazanacak güçteyiz. Saha ve seyirci avantajını kullanıp kazanan taraf olacağız” dedi.
ÖTEN: DESTEK BEKLİYORUZ
Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Güven Öten taraftardan destek istedi. 2010-2011 sezonunun ilk iç saha maçına çıkacaklarına dikkat çeken Öten; “Şampiyonluk yolunda iç saha maçlarının önemi ortada. Evimizdeki tüm maçları kazanıp dış sahadan da maksimum düzeyde performans göstererek öncelikli olarak play-offa kalmak ardından da Beko Basketbol Ligine yükselme hedefini gerçekleştirmek istiyoruz. Lige galibiyetle başladık. Şimdi sırada Gelişim Koleji maçı var. Zor bir karşılaşma olacak ancak biz taraftar desteğine güveniyoruz. Geçmiş yıllarda takımımıza önemli bir güç katan sporseverlerden bu sezon da aynı desteği beklemekteyiz. Gerek Konyalı sporseverler gerekse de üniversite gençliğinin tribünleri dolduracağına inancımız sonsuz. Onların vereceği destekle iyi bir maç çıkarıp ikide iki yapacağız” diye konuştu.
Öte yandan Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 2. hafta karşılaşmaları dün oynanan maçlarla başladı. A Grubu’nda Pertevniyal ile Final Spor karşı karşıya geldi. Selçuk Üniversite’nin mücadele ettiği B Grubu’nda ise 2. hafta maçları bugün oynanacak 3 karşılaşma ile başlayacak. Haftanın kapanış maçında ise yarın saat Başakşehir ile Kepez Belediyesi, İkitelli Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda 2. hafta programı şu şekilde: Bugün: 16.00 Optimum Ted A. Klj. - T.E.Dağcılık (TOBB Spor Salonu) 16.00 Beykoz - İ.T.Ü (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 16.00 Selçuk Üniversitesi - Gelişim Koleji (S.Ü. Torku Spor Salonu) 17.00 İstanbulspor - Gaziantep Bş. Bld. (İst. Lis. Zeyyat Baykara Spor Salonu) 18.00 Akhisar Belediye - Hacettepe Üniversitesi (Akhisar Spor Salonu)
Yarın: 17.00 Başakşehir - Kepez Belediyesi (İkitelli Spor Salonu)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.