Selçuk Gaziantep’e gitti

Selçuk Gaziantep’e gitti

Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 17-19 Eylül’de 2. Yaşar Sevim Turnuvası’na katılacak olan temsilcimiz dün Gaziantep’e gitti

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 17-19 Eylül tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak 2. Yaşar Sevim Turnuvası için bu kente gitti. Sarı-Mavililer burada sırasıyla Al Jalaa (Suriye), Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Genç Telekom ile karşı karşıya gelecek.

Öte yandan temsilcimizin katılacağı turnuva maçları öncesi yöneticiler, teknik kadro ve oyuncularla bir araya gelip moral desteğinde bulundu. Sarı-Mavililerin önceki gün yapılan antrenmanının yönetici konukları Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar ve Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Kamanlı idi. Teknik kadro ve oyunculara tatlı ikram eden yöneticiler, çalışmayı da baştan sona takip ettiler.

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, şampiyon olmak için maddi ve manevi olarak gerekli tüm destekleri vereceklerine dikkat çekerek, “Torku Selçuk Üniversitesi olarak Beko Basketbol Ligi’nde 3 sezon kalıp lige renk kattık. Bugün 1. Lig’de muhteşem taraftarıyla Selçuk Üniversitesi’nin eksikliği açıkça hissediliyor. Selçuk Üniversitesi basketbolda artık ekol olmuş durumda. Herkes Karşıyaka ve Selçuk Üniversitesi’nin taraftar potansiyeline övgüler yağdırıyor. Konya’nın yeri her alanda olduğu gibi basketbolda da 1. Lig’dir. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da bu görüşte. Tüm takım şampiyonluğa kenetlendi. Zorlu lig maratonunda başarılı olmak ve yeniden 1. Lig’e çıkmak adına herkes gerekli fedakarlığı yapacak” dedi.

SELÇUK’TA PARALAR ÖDENDİ

Sarı-mavili ekip 2. Yaşar Sevim Turnuvasına katılmak üzere bugün sabah Gaziantepe giderken, yolculuk öncesi yönetim kurulu da teknik kadro ve oyuncuların maaş taksitlerini hesaplara yatırdı. Temsilcimizde moraller oldukça yüksek. TB2Lde bu sezon güçlü yönetimi ve iddialı kadrosu ile hedefini kesinlikle şampiyonluk olarak ortaya koyan Torku Selçuk Üniversitesi’nde oyuncuların moralleri iyice yükseldi. Yönetim Kurulu; teknik heyetin, kenar yönetimin ve sporcuların maaş taksitlerini ödedi. Sarı-Mavili kulübün genel sekteri Tayfun Yenikaynak takımın özel turnuva için Gaziantepe hareket etmeden önce herkesin son derece moralli olduğunu belirterek, Yeni sezona sorunsuz girebilmek için yönetim kurulu olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte başarıya kilitlendik. Yapılan görev bölümü neticesinde herkes aldığı görevi en iyi şekilde yapabilmek için adeta çırpınıyor. Takımımızı Gaziantep Turnuvasında ilk kez yakından görme fırsatını bulacağız. Gaziantepe birçok yönetici arkadaşımızla birlikte gidip biz de hem takımımızı, teknik heyetimizi yakından görme fırsatını bulacağız hem de onlara moral desteği vereceğiz. Torku Selçuk Üniversitesi bir Konya temsilcisi olarak bu yıl en güzel sezonunu yaşamak istiyor. Bunun için de biz yönetim olarak uyum içerisinde tek yumruk olarak takımımızın yanındayız dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.