Selçuk galibiyeti kilitli

Selçuk galibiyeti kilitli

Cumartesi günü Vestel ile karşı karşıya gelecek olan Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar devam ediyor. Bir diğer taraftan grip salgını ile boğuşan temsilcimizde maç gününe kadar sağlık alarmı verildi

Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde cumartesi günü Vestel ile sahasında normal sezonun son maçına çıkacak olan Torku Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını eksik bir şekilde sürdürüyor. Torku Arena’da Baş Antrenör Hasan Özmeriç yönetiminde çalışan sarı-mavililerde grip olan oyuncular Onur, Yunus ve İbrahim’in yanı sıra sakatlıkları süren Meeking ve Volkan’da antrenmana katılmadılar. Eksik çalışan Selçuk Üniversitesi Vestel maçının taktik idmanını yaptı.

Ligin normal sezonunu 3. bitirmeyi garantileyen Selçuk Üniversitesi hafta sonu Vestel ile prestij maçına çıkacak. Manisa temsilcisi Vestel ise play-off’lar da daha kolay bir rakiple oynamak için maçı kazanıp 4. sıraya yükselmek isteyecek. Ayrıca Torku Selçuk Üniversitesi-Vestel karşılaşması sarı-mavililerin bu sezon evinde oynadığı son maç olacak. Bu maçla ligin normal sezonu sona erecek ve play-off müsabakalarına geçilecek. İlk play-off turu Çorum’da ikincisi ise İstanbul’da oynanacak.
Öte yandan sarı-mavililer son günlerde sakatlık ve üst üste gelen hastalıklarla boğuşuyor. Torku Selçuk Üniversitesinde sakatlık krizinden sonra şimdi de grip salgını nedeniyle bazı sporculara serum verilmeye başlanırken, bu gelişme Play-Off maratonu öncesi teknik ekibin ve yönetimin moralini bozdu. Takımda olağanüstü sağlık alarmı verildi.
Temsilcimizde Nikolay Pastal ve Hakan Üsküplü son iki maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyememiş bu iki isme Pertevniyal maçında sakatlanan Volkan eklenmişti. Yine bu maçta belinde spazm oluşan Amerikalı oyuncu Antonio Meeking de forma giyememişti. Yaşanan bu talihsiz sakatlıkların ardından Nikolay ve Hakan Üsküplü dün yapılan antrenmana çıktı. Ancak bu kez de Onur, Yunus ve kaptan İbrahim grip nedeniyle yatağa düştü. Onur ve Yunus a Kızılay Hastanesinde serum bağlanırken, kaptan İbrahim’in durumunun daha iyi olduğu açıklandı.
Üst üste yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Vestel maçı öncesi kadro kurmakta zorlanan Başantrenör Hasan Özmeriç, “Maalesef talihsiz bir süreçten geçiyoruz. Ancak yaşanan bu sıkıntıların play-off öncesi olması da bizim için bir avantaj. Hem gerekli tedbirleri alma imkanı bulacağız hem de bu oyuncuları play-off maratonuna yetiştireceğiz. Umuyorum ki bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamayız. Torku Selçuk Üniversitesi olarak tek hedefimiz Play-Off maçları. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz”  dedi. Bu arada takımda özellikle grip salgınına yönelik üst düzey sağlık alarmı verildi. Oyunculara vitamin ve ilaç takviyesi yapılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.