Selçuk Beykoz’a hazır

Selçuk Beykoz’a hazır

Güçlü oyuncu kadrosu ile Play-Off hesaplarını sürdüren temsilcimiz Üniversite iki hafta arka arkaya çıktığı deplasman maçlarının ardından yarın seyircisi ile buluşuyor. Sarı-mavililer, evinde Beykoz’u konuk edecek

Torku Selçuk Üniversitespor son TED yenilgisinin ardından teknik ve yönetim kurulunun arka arkaya aldığı kararların ardından yarın Konya’da oynanacak Beykoz maçı için iddialı bir şekilde çalıştı. Selçuk Üniversitesi Beykoz maçına mutlak galibiyet parolası ile son hazırlıklarını yaparken yönetim ve icra kurulu da takımın artık maç kaybetmemesi için kolları sıvadı. Hafta başından bu yana takımın tüm antrenmanlarını seyreden ve teknik heyet ile sporculara sürekli moral veren yönetim kurulu üyeleri takımın son antrenmanındaydılar.
Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, as başkanlar Mustafa Baykan ve M. Yavuz Tezcan sporcuların çalışma temposundan duydukları memnuniyeti dile getirerek: “Bizim yönetim olarak teknik heyetimize ve sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Biz bu kadro ile Beko Basketbol ligine çıkmayı hedefliyoruz. Gerektiği zaman bu takım en iyi oyuncularla takviye edilecektir. Ama bu kadronun ne kadar güçlü ve kaliteli isimler ile oluştuğunu tüm camia biliyor. Yarın ki zorlu Beykoz maçını kazanarak yeniden iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımızın da bizim yanımızda olmalarını ve son saniyeye kadar takımımıza sahip çıkmalarını bekliyoruz” dediler.
Başkan yardımcısı İbrahim Çınar da İstanbul deplasmanında TED karşısında sergilenen kötü oyun ve sonucun Beykoz karşısında alınacak galibiyetle unutturulacağına inandığını söyleyerek; “Bu takım bu kadro ile başarılı olmak zorunda” dedi.
Sarı-Mavili takımın tecrübeli çalıştırıcısı Altar Tunçkol bu hafta sonu oynanacak olan Beykoz maçını mutlak kazanacaklarını söyleyerek; “Evet takım ve kadro olarak gerçekten bu ligin en iyi takımlarından birisiyiz. Ancak henüz takım olma yolunda çok önemli bir mesafe almamız gerekiyor. Kısa sürede bu sıkıntıları aşacağız. Yarın saat 16.00’da Torku Arena  da oynanacak olan maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var dedi. Takımın son antrenman maçında çalışma sırasında ayak bileğinden sakatlanan ve ilk tedavisi yapılan Murat Yolcu’nun maça kadar yetiştirilmesine çalışılıyor  
Öte yandan TB2L’de 9. haftanın maçları bugün start alacak. A Grubu’nda bugün iki maç yapılacak, yarın 1 ve Pazar günü oynanacak 3 maç ile bu grubun maçlardı tamamlanacak. Üniversite’nin mücadele ettiği B Grubu’nda ise karşılaşmalar yarın başlayacak ve pazar günü oynanacak tek maçla sona erecek. Temsilcimizin mücadele ettiği b Grubu’nda zorlu haftanın programı şöyle:  Yarın: 14.00 Gaziantep BŞB - Gelişim Koleji (Kamil Ocak Spor Salonu), 16.00 Selçuk Üniversitesi - Beykoz (Selçuk Üni. 19 Mayıs Spor Salonu), 16.00 Optimum TED Ankara Klj. - İTÜ Kalebodur (TOBB Spor Salonu), 17.00 Kepez Belediye - TED (Kepez Belediyesi Spor Salonu), 17.00 İstanbul Spor - Hacettepe Üniversitesi (Zeyyad Baykara Spor Salonu). 12 Aralık Pazar: 17.00 Başakşehir - Akhisar Belediye (İkitelli Spor Salonu).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.