Selçuk Antalya Cup’ta

Selçuk Antalya Cup’ta

Torku Selçuk Üniversitesi Antalya'da bu yıl ilk kez düzenlenen Antalya Cup Basketbol Turnuvası'na katılacak. Sarı-mavili ekip burada Antalya Büyükşehir Belediyespor, Oyak Renault, Ankara TED Kolejliler ile karışlaşacak.

T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezon hazırlıkları dahilinde 23-25 eylül tarihleri arasında Antalya’da özel bir turnuvaya katılacak. İlk olarak Gaziantep’te yapılan özel bir turnuvaya katılan sarı-mavili ekip burada ikinci olmuştu. Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl ilki düzenlenen ve 23-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak Antalya Cup Basketbol Turnuvası'nı gelenekselleştirmek istediklerini belirtti. Tokgöz, takımın yeni sezon hazırlıklarını antrenmanlar ve katıldıkları turnuvalarla sürdürdüğüne dikkati çekerek, şunları kaydetti:

''Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak geçtiğimiz yıllardan farklı bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Turnuvaya şehrimizin ismini verdik. Antalya Cup Basketbol Turnuvası'nı her sene artan bir katılımla geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Antalyalı sporseverleri bu zevkli karşılaşmaları izlemek için salona davet ediyorum. Atatürk Spor Salonu'nda 23-25 Eylül tarihleri arasında yapılacak turnuvayı, seyirciler ücretsiz olarak izleyebilecek.''

Turnuvanın ilk gününde Konya Selçuk Üniversitesi-Oyak Renault, Antalya Büyükşehir Belediyespor-TED Ankara Kolejliler karşılaşacak. Maçlar saat 19.00 ve 21.00'de oynanacak.

  Antalya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü tarafından ilki bu sene düzenlenecek olan “Antalya Cup” Basketbol Turnuvası, 23-25 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediye’nin ev sahipliği yapacağı dörtlü turnuvaya, Oyak Renault, Ankara Ted Kolejliler ve Konya Torku Selçuk Üniversitesi takımları katılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tokgöz yaptığı açıklamada, bu yıl ilkini düzenleyecekleri “Antalya Cup” basketbol turnuvasını gelenekselleştirmek istediklerini ifade etti. Tokgöz açıklamasında, yeni sezon hazırlıklarımızı antrenmanlar ve katıldığımız turnuvalarla sürdürüyoruz. Bu sene Antalya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak geçtiğimiz yıllardan farklı bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Turnuvaya şehrimizin ismini verdik. Antalya Cup Basketbol Turnuvası’nı her sene artan bir katılımla geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Antalyalı sporseverleri bu zevkli karşılaşmaları izlemek için salona davet ediyorum” dedi.

SARIKÖSE: EKSİKLER DAHA NET GÖRÜLECEKTİR

Konya Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıköse, Antalya’da katılacakları turnuvada birbirinden güçlü rakiplerle karşılaşma imkanı bulacaklarına dikkat çekerek, “Bizim adımıza son derece faydalı bir turnuva olacak. Bu turnuvada alınacak sonuçlardan ziyade özellikle Antalya Büyükşehir ve Oyak Renault gibi 3-4 yabancı oyuncu ile mücadele edecek takımlara karşı sergileyeceğimiz performans önemli. Takım olarak gün geçtikçe istenilene seviyeye bir adım daha yaklaşıyoruz. Hedefimiz 16 Ekim’de başlayacak lige kadar tam olarak hazır olmak. Bu turnuvanın ardından Ankara’da ve bizim ev sahipliğimizde Konya’da iki önemli organizasyona daha katılacağız” dedi.

İLK MAÇ OYAK RENAULT İLE

Transfer arayışlarının da sürdüğüne dikkat çeken Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıköse, “Hocamızın ve basketbol şubemizin talepleri doğrultusunda pota altında etkili olabilecek bir yabancı ve şutör mevkiinde kullanabileceğimiz yerli bir oyuncu için arayışlarımız sürüyor. En kısa sürede transferi sonlandırmak istiyoruz” diye konuştu. Temsilcimiz Perşembe günü sabah saat 07.00’de Antalya’ya gidecek ve Dedeman Otel’de konaklayacak. Öte yandan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda basketbol severlerin ücretsiz olarak izleyebileceği turnuvanın programı şu şekilde olacak; 23 Eylül Perşembe: 19.00 Torku Selçuk Üniversitesi-Oyak Renault, 21.00 Antalya Büyükşehir Bld.-Ted Ankara Kolejliler. 24 Eylül Cuma: 19.00 Ted Ankara Kolejliler-Torku Selçuk Üniversitesi, 21.00 Antalya Büyükşehir Bld.-Oyak Renault, 25 Eylül Cumartesi: 19.00 Oyak Renault-Ted Ankara Kolejliler, 21.00 Antalya Büyükşehir Belediye-Konya Selçuk Üniversitesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.