Selçuk Ankara'ya gidecek

Selçuk Ankara'ya gidecek

Torku Selçuk Üniversitesi Ankarada Maliye Milli Piyango, İstanbul BB ve Söğütsen Seramik ile karşı karışya gelecek

Konya’da son çalışmasını yapacak olan Sarı-Mavililer Ankara’ya giderek 4’lü turnuvaya katılacak. Türkiye Erkekler Basketbol 2.Liginde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıkları tüm hızla sürüyor. Önümüzdeki ay başlayacak zorlu maratona hazırlık karşılaşmalarıyla sıkı bir şekilde hazırlanan sarı-mavililer, geçtiğimiz hafta oynadığı 4 maçı da kazanma başarısı göstererek gücünü ortaya koydu. Transfer çalışmalarını tamamlayan ve 2 Amerikalı oyuncuyu da kadrosuna dahil eden ekibimizde yüzler gülüyor. Son çalışmasını Konya’da yapacak olan sarı-mavililer Ankara’ya giderek 4’lü turnuvaya katılacak. Sarı-Mavililer 12-14 Eylül tarihlerinde ise Ankara’da Maliye Milli Piyango, İstanbul BB ve Söğütsen Seramik ile dörtlü turnuvada karşı karşıya geldikten sonra 18-20 Eylül tarihlerinde Federasyon Kupası’nda mücadele edecek. Yarı finale kalması durumunda 23-25, finale kalması durumunda ise 29-30 Eylül tarihleri arasında kupa maçlarını oynayacak temsilcimiz ligin ilk sınavını ise 6 Ekim’de kendi evinde Banvit Kırmızı ile kendi evinde oynayacak.

Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı yönetim kurulu takımın İzmir’de yaptığı turnuva maçlarında konaklama masraflarını karşılayarak özveride bulunan İzmir’li iş adamı ve Eren Balata’nın sahibi Sinan Uzun’a teşekkür etti. Kulüp adına yazılı bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Yunus Derebağ,“ Yönetim adına göreve seçildiğimiz günden bu yana şehri ve çevremizdeki insanları kucaklayarak kurumsallaşma adına adımlar atıyoruz. Takımımız bilindiği gibi geçtiğimiz hafta içerisinde İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyespor, Gelişim Koleji v e Uşakspor ile üç hazırlık maçı oynamış ve bunların hepsini de kazanmıştır. Bu maçlar için takımımızın İzmir’de ki konuklama masraflarını üstlenen değerli dostumuz başarılı işadamı Sayın Sinan Uzun’a teşekkür ederiz” dedi. Kulüp Başkanı Yunus Derebağ takımın genel durumundan memnun olduklarını ve bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek için çalıştıklarını söyledi.

Torku Selçuk Üniversitesi'nde yeni sezon hazırlıkları devam ederken Kulüp Başkanı Yunus Derebağ takımın genel durumundan memnun olduklarını ve bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek için çaba harcadıklarını ifade etti. T2BL temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezon için umutlu konuşan Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Yunus Derebağ, “Yaptığımız transferlerle iyi bir ekip oluşturduk. Antrenörümüz Ajlan Kavaslıoğlu da basketbol da kariyeri başarılarla dolu bir spor adamı. Yönetim teknik heyet ve oyuncular olarak bu sezon ligin iyi basketbol oynayan seyir zevki yüksek bir takım izlettirmek için çaba harcıyoruz. Transfer çalışmalarımız da yaptığımız yabancı transferi ile tamamlandı. Artık takım olarak tamamen lig öncesi hazırlıklarına motive olduk. İnşallah bu yıl mutlu sona ulaşırız. ” dedi. Derebağ, yeni sezonda tüm şehrin desteğine ihtiyaçlarının olduklarını ifade ederek,“Şehirdeki tüm dinamikleri bir araya getirerek kulübümüzü Beko Basketbol ligine taşıyacağımıza inanıyoruz. Ancak basketbol ikinci liginde Konya’yı temsil eden tek takım olarak şehrin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. İş adamları ve Selçuk Üniversitesi yönetimi bir araya gelerek bugüne kadar istediğimiz başarıyı yakalayamasak da sportif anlamada önemli çalışmalar yaptık. Şehirde daha geniş kapsamlı bir birliktelik sağlayarak basketbolda en üst düzeyde mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.